Απίστευτο! «Αμετανόητη» 78χρονη κλέφτρα συνελήφθη τρίτη φορά για ληστεία τράπεζας (Video)

«Μια του κλέφτη… δυο του κλέφτη». Στην ιστορία αυτή όμως, ο κλέφτης δεν είναι όποιος κι όποιος, καθώς πρωταγωνιστεί μία γυναίκα ετών 78!

Πρόκειται για μία ηλικιωμένη που συνελήφθη για ληστεία τράπεζας στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από καταδίωξη. Αλλά το πιο παράξενο είναι πως είχε συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα άλλες δύο φορές!

Η 78χρονη πήγε σε γκισέ τράπεζας

και παρέδωσε στον υπάλληλο ένα σημείωμα που έγραφε «δεν θέλω να σε τρομάξω». Φορούσε γκρίζα ρούχα, πλαστικά γάντια και στο πρόσωπο είχε μία χειρουργική μάσκα .

Η Μπόνι Γκος ζήτησε από τον ταμία να της παραδώσει «13.000 σε μικρά χαρτονομίσματα» και τον ευχαρίστησε εκ των προτέρων: «Σε ευχαριστώ, λυπάμαι, δεν ήθελα να σε τρομάξω»… Μάλιστα είπε στον ταμία πως δεν χρειαζόταν να μετρήσει τα χαρτονομίσματα, αλλά να της τα δώσει.

Η σκηνή καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας. Η αστυνομία δεν χρειάστηκε να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να την συλλάβει και όπως ελέχθη στο δικαστήριο, όταν την ακινητοποίησαν μύριζε έντονα αλκοόλ…

Η Μπόνι Γκος οδηγήθηκε στο δικαστήριο και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης διότι ήταν ήδη έξω με αναστολή, καθώς είχε κατηγορηθεί το 2020 για απόπειρα κλοπής σε εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων. Το 1977 είχε επίσης καταδικαστεί για ληστεία τράπεζας στο προάστιο Λι Σάμιτ της πόλης του Κάνσας.

«Είναι πολύ δυσάρεστο», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Πλέσαντ Χιλ, Τόμι Ράιτ, προσθέτοντας ότι από τον φάκελο της 78χρονης δεν προκύπτει ότι αντιμετωπίζει κάποια ασθένεια.

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Σόρος: Ξανά στο «στόχαστρο» συνωμοσιολόγων μετά τη δίωξη σε βάρος του Τραμπ

Μασσαλία: Δύο νεκροί στα χαλάσματα της τετραώροφης πολυκατοικίας – Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες (Videos)

Ιταλία: Δεκαοκτώ αγνοούμενοι από ναυάγιο στην κεντρική Μεσόγειο

Keywords
Τυχαία Θέματα