Απρόοπτο στον Βόλο: Φαναράκι έπεσε σε σκάφος και άρπαξε φωτιά

Ένας νυχτερινός ουρανός που φωτίστηκε από χιλιάδες αναμμένα φαναράκια ήταν ακόμη μία εκδήλωση για τις γιορτές των Χριστουγέννων στον Βόλο και χάρισε ανεπανάληπτες εικόνες στις χιλιάδες ανθρώπων που κατέκλυσαν την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Ωστόσο η λαμπερή εκδήλωση σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο, καθώς ένα από τα φαναράκια έπεσε μέσα σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι, από το οποίο άρχισαν να ξεπηδούν φλόγες.

Κάποιοι από τους θεατές έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά η οποία είχε τεθεί υπό έλεγχο πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Η

εκδήλωση ήταν η πολυαναμενόμενη, όπως και κάθε χρόνο, βραδιά των φαναριών που πλημμύρισαν με το φως τους τον σκοτεινό ουρανό μεταφέροντας το μήνυμα «ένα φως – μια ευχή», με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία και συμμετείχε με άναμμα και την απελευθέρωση των φαναριών δημιουργώντας ένα καταπληκτικό θέαμα έστειλε με την συμβολική του πράξη το μήνυμα ότι υπάρχει αλληλεγγύη προς στα σημαντικά Ιδρύματα και στήριξη του σπουδαίου έργου τους.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από συναυλία της Αναστασίας και των Alcatrash, που ξεσήκωσαν κυρίως τους χιλιάδες νέους που συμμετείχαν στην ξεχωριστή βραδιά.

Διαβάστε επίσης:

Μάστιγα τα τροχαία: Σοκάρουν οι αριθμοί – Πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους

Βασίλης Καρράς: Το συγκινητικό αντίο των μουσικών του – Του τραγούδησαν «Δεν πάω πουθενά» (Videos)

Κίνηση στους δρόμους: Επιστρέφουν οι εκδρομείς των Χριστουγέννων – Αυξημένη η κυκλοφορία σε εθνικές οδούς και κέντρο

Keywords
Τυχαία Θέματα