Αράχωβα: Σοκαρισμένη η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ – «Βασανίστηκε άγρια» (Video)

Για την κακοποίηση που οδήγησε στον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι που άφησε την τελευταία του πνοή ώρες μετά τον βασανισμό του στην Αράχωβα, μίλησε η κτηνίατρος που περιέθαλψε τον σκύλο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η κ. Κλεονίκη Τόλα, ο σκύλος «ήρθε με αφόρητους πόνους και αιμορραγία. Αμέσως έβγαλα φωτογραφίες, πήρα γενετικό υλικό και κάλεσα την αστυνομία».

Μετρό: Αυτές

τις ώρες θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της κτηνιάτρου από την Ιτέα, το χρονικό διάστημα της κακοποίησης που υπέστη ο Όλιβερ «μπορεί και να μην ήταν μεγάλο αλλά βασανίστηκε» με την ίδια να προσθέτει «πιστεύω ότι το ξυλοκόπησαν με αντικείμενα».

Η ίδια παρατήρησε, επίσης, ότι έλειπε το περιλαίμιο του σκύλου που δεν βγαίνει με τίποτα «προφανώς για να μην υπάρχουν αποτυπώματα». Όπως συμπλήρωσε, το άτυχο σκυλί «κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν».

Η κτηνίατρος πρόσθεσε, επίσης, ότι «ο Όλιβερ έκανε βόλτες αλλά κοιμόταν πάντα στο σπίτι του κηδεμόνα του» καθώς και ότι «ο κηδεμόνας του δεν είχε εχθρούς ή αντιπάθειες».

Διαβάστε επίσης

Σπείρα ATM: Επιπλέον κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών σε βάρος του τράπερ και των συγκατηγορουμένων του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής – «Σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ

Μετρό: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα