Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οριστικό τέλος στον γάμο της – «Είναι επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της» λέει ψυχίατρος

Στην οριστικοποίηση του διαζυγίου τους προχώρησαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι, εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six δείχνουν οι δυο πλευρές διατήρησαν τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα εν λόγω έγγραφα, η Σπίαρς θα κρατήσει «διάφορα κοσμήματα» και άλλα προσωπικά αντικείμενα, όπως επίσης και τα κέρδη που έβγαλε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο του ζευγαριού, ενώ

θα μοιραστούν και πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία.

Britney Spears and Sam Asghari finalize divorce https://t.co/4CoRgjeptR pic.twitter.com/RQvT8gSEXM

— Page Six (@PageSix) May 2, 2024

Τα έγγραφα κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αργά το βράδυ της Τετάρτης 1 Μαΐου και θα γίνουν επίσημα εν αναμονή της υπογραφής του δικαστή.

«Η Μπρίτνεϊ συνεχίζει να γυρίζει σελίδα – οι ιστορίες ότι χρεοκόπησε είναι γελοίες και αποδεδειγμένα ψευδείς», αναφέρει πηγή στο Page Six.

«Αν και απολαμβάνει πολυτελή ταξίδια ως αποτέλεσμα της σκληρά κερδισμένης ελευθερίας της, είχε μια συμφωνία-ορόσημο για το βιβλίο της από την οποία θα κερδίζει για πολύ καιρό και ο ουρανός είναι το ταβάνι όσον αφορά την κερδοφόρα δύναμή της, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών δικαιωμάτων για το “Woman in Me”…. Και ευτυχώς ένα αρραγές προγαμιαίο συμβόλαιο» τονίζει.

Οι πηγές δήλωσαν ότι το διαζύγιο διευθετήθηκε «φιλικά» σε μεγάλο βαθμό λόγω του «προγαμιαίου συμβολαίου».

Πηγές επιβεβαίωσαν τον περασμένο Αύγουστο ότι η 42χρονη τραγουδίστρια και ο 30χρονος γυμναστής είχαν χωρίσει μετά από 14 μήνες γάμου, εν μέσω ισχυρισμών ότι την απάτησε με τις πηγές να υποστηρίζουν ότι εκείνη την εποχή ο Ασγκάρι προσπαθούσε να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αν και τελικά δεν το αμφισβήτησε.

Ο Ασγκάρι κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τη Σπίαρς στις 16 Αυγούστου του 2023, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές», ζητώντας από την ποπ σταρ να του καταβάλει συζυγική διατροφή και τα έξοδα των δικηγόρων του.

Η Σπίαρς και ο Ασγκάρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2022 μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης.

«Μπορεί να κάνει κακό στην ίδια ή τους γύρω της»

Την ίδια ώρα, ψυχίατρος προειδοποιεί ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινδυνεύει σοβαρά να χρεοκοπήσει. ενώ είναι «επικίνδυνη για τους γύρω της και τον εαυτό της».

Ο λόγος για τον ψυχίατρο, δρ Τσαρλς Σόφι, ο οποίος μιλώντας στο «TMZ» τη Δευτέρα 28 Απριλίου, δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του η 42χρονη τραγουδίστρια πρέπει να μπει ξανά σε πρόγραμμα κηδεμονίας.

«Όταν έχεις μια ψυχική ασθένεια αυτού του βαθμού, χρειάζεσαι αυτού του είδους τη δομή, την εποπτεία και, κυρίως, να παίρνεις τα φάρμακά σου. Η κηδεμονία υπήρχε για κάποιον λόγο και, παρόλο που το άτομο δεν ήταν το σωστό, η διαδικασία αυτή πρέπει να υπάρχει», σημείωσε ο δρ Tσαρλς Σόφι και τόνισε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι εκτός ελέγχου και αυτοκαταστροφική» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν παίρνει τα φάρμακά της και για αυτό η συμπεριφορά της είναι αλλόκοτη. Τη μία κάνει ιδιωτικό το προφίλ της στο Instagram, την άλλη το κάνει δημόσιο. Πολλές φορές φωτογραφίζεται γυμνή. Όλα αυτά, όπως εξηγεί, είναι επειδή αρνείται να πάρει τη φαρμακευτική της αγωγή. Εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς, της μανιακής σπατάλης χρημάτων, της απερισκεψίας, της καταστροφής των ανθρώπων γύρω της, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής γύρω της, κανείς δεν μπορεί να την ελέγξει, είναι εκτός ελέγχου, σε πολλά επίπεδα. Είτε θα κάνει κακό στον εαυτό της, είτε μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλον, είτε θα μπορούσε να τεθεί υπό κηδεμονία, επειδή δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της».

Σημειώνεται πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τέθηκε υπό κηδεμονία την 1η Φεβρουαρίου του 2008, με τη δικαστή, Ρέβα Γκόετζ, να ορίζει τον πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς, και τον δικηγόρο, Άντριου Γουόλετ, ως κηδεμόνες.

Η λήξη της κηδεμονίας έγινε τον Νοέμβριο του 2021 με τους θαυμαστές της να έχουν δημιουργήσει το κίνημα #FreeBritney.

Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα του TMZ, η Μπρίτνεϊ βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο» τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά, υποστηρίζοντας ότι είναι στα όρια της χρεοκοπίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Τερζή για Eurovision: «Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο» λέει για άτομο της ομάδας της (Video)

Εύα Μέντες για την εγκυμοσύνη της στα 40 – «Στα 20 ήμουν ακατάλληλη για παιδιά» (Video)

Σερ: Αποκαλύπτει τον λόγο που προτιμά τους νεότερους άνδρες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Οριστικό, – Είναι,britnei spiars, oristiko, – einai