Χάος με τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αθηνών – Κορίνθου, άλλη μία επιτυχία του επιτελικού κράτους

Υποτίθεται ότι η χώρα έχει σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης της κατάστασης που επικρατεί στο εθνικό οδικό δίκτυο. Κι ότι σε κάθε έκτακτη περίπτωση μπορεί η Τροχαία να λαμβάνει ταχύτατα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Θα περίμενε λοιπόν κάποιος, μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά νωρίς το μεσημέρι σε βυτιοφόρο με υγροποιημένο αέριο στην Κακιά Σκάλα, να δει την Τροχαία να χειρίζεται την κατάσταση με αντίληψη των δεδομένων και αποφασιστικότητα. Με απλά λόγια, να διακόψει την κυκλοφορία και να δώσει εντολή στα αυτοκίνητα που φτάνουν από την Αθήνα

στα διόδια της Ελευσίνας να κάνουν αναστροφή. Τόσο απλά, τόσο εύκολα, καθότι ήταν βέβαιο ότι ο δρόμος δεν θα άνοιγε γρήγορα.

Αλλά όχι! Άφηναν τους οδηγούς να περνούν, (χωρίς να πληρώνουν διόδια μάλιστα, άρα γνώριζαν ότι θα υπάρξει ταλαιπωρία) ώστε στη συνέχεια να δημιουργηθεί μία ουρά χιλιομέτρων μέσα στο λιοπύρι με χιλιάδες απελπισμένους οδηγούς.

Όσοι δε, οδηγοί έτυχε να διαθέτουν νεράκι στο αυτοκίνητο, κάπως μπορούσαν να αντέξουν. Οι υπόλοιποι… κοράκιασαν!!!

Αφού πέρασαν περίπου 4 ώρες και στο μεταξύ έκλεισε και η παλαιά εθνική οδός, κατάλαβαν οι της Τροχαίας ότι έπρεπε να δώσουν εντολή αναστροφής των αυτοκινήτων στα διόδια της Ελευσίνας…

Από τύχη, που λένε… από τύχη…  

Διαβάστε επίσης:

Το μόνο που δεν είπαν είναι ότι θα φτιάξουν και… γηπεδική αστυνομία

Η… αντισυστημική Ζωή στο νησί του γκλάμουρ και της… αγάπης (μόνο)! (video)

Το Politico, τα νησιά και η κατάρρευση του ΕΣΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάος, Αθηνών – Κορίνθου,chaos, athinon – korinthou