Για διακοπές στο σπίτι των Flintstones στο Μεξικό με μόλις… 1250 ευρώ τη μέρα (videos)

Αν είστε από τους λάτρεις των Flintstones, έχετε έναν σοβαρό λόγο να επισκεφτείτε το Μεξικό: στην περιοχή Μαξαμίτλα της πολιτείας Γιαλίσκο βρίσκεται το σπίτι του Φρεντ και της Βίλμα, του διάσημου ζευγαριού της σειράς Flintstones, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση στους επισκέπτες της περιοχής.

Το «προϊστορικό» σπίτι των Flintstones έχει χώρους φιλοξενίας οκτώ ατόμων- τρία υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, καθιστικό, τζάκι, δύο μπάνια και ταράτσα. Στην αυλή υπάρχει μπάρμπεκιου, στο οποίο μάλλον είναι δύσκολο να ψήσεις κρέας δεινόσαυρου, αλλά σίγουρα

είναι στη διάθεση της παρέας.

Το σπίτι των Flintstones χτίστηκε με βάση τα σχέδια από το καρτούν που πρωτοκυκλοφόρησε στη δεκαετία του 1960, που τον έχουν απολαύσει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Τα έπιπλα και οι συσκευές στο εσωτερικό είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παραπέμπουν στο διάσημο καρτούν- ακόμα και οι ντουζιέρες θυμίζουν την λίθινη εποχή. Με τη διαφορά ότι είναι απολύτως λειτουργικά και καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Για τους λάτρεις της δράσης, έξω από το σπίτι είναι παρκαρισμένο το γνωστό όχημα της οικογένειας, το Flintmobile, που κινείται με τα … πόδια του οδηγού.

Το σπίτι των Flintstones είναι ένα από τα αξιοθέατα για τους επισκέπτες στην πολιτεία Γιαλίσκο, μαζί με τους περίφημους καταρράκτες Ελ Σάλτο και τους κήπους Λα Σάνσα. Το κόστος διαμονής για δύο βράδια ανέρχεται περίπου σε 3.500 ευρώ και όποιος κάνει κράτηση παίρνει και τη διαβεβαίωση ότι δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με κυνηγούς της λίθινης εποχής, αλλά το πολύ- πολύ να δει τουρίστες που σταματούν και το φωτογραφίζουν.

@gabygarciaaa_ La casa de los Picapiedra, a Flintstones’ themed cabin in Mazamitla, Mexico. #theflintstones #cabin #mazamitla #jalisco #mexico #vacation #fyp ♬ The Flintstones – Main Theme – Geek Music

Διαβάστε επίσης:

Σιγκαπούρη: Εκτέλεσαν γυναίκα για 30 γραμμάρια ηρωίνη! Η απίστευτα αυστηρή νομοθεσία για τα ναρκωτικά

Πούτιν: Υπόσχεται ρωσικά σιτηρά «χωρίς χρέωση» στις χώρες της Αφρικής

Ισπανία: Όταν δεν μπορούν οι «νικητές», κάνουν κυβέρνηση οι «ηττημένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα