Δολοφονία στο Μαρούσι: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη (Video)

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του φονικού έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής όπου ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι κάποια άτομα από τις δύο παρέες είχαν προηγούμενα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο 23χρονος, δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, και έφτασε στο σημείο πιθανότατα

αφού ειδοποιήθηκε από τους φίλους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα στοιχεία της Ασφάλειας οι αντεγκλήσεις ανάμεσα σε δυο παρέες που διασκέδαζαν στο κέντρο, έγιναν για ασήμαντη αφορμή, καθώς φαίνεται πως κάποια άτομα από τις δυο παρέες είχαν προηγούμενα.

Βγήκαν έξω από το κατάστημα, έγινε συμπλοκή ανάμεσα σε 10 άτομα, και εκεί ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μια μαχαιριά στην καρωτίδα τον 23χρονο, ο οποίος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Πιθανόν να ειδοποιήθηκε από φίλους του και να πήγε εκεί.

Ο 23χρονος  μετά την επίθεση που δέχτηκε προσπάθησε να πυροβολήσει με 22αρι πιστόλι, αλλά το όπλο πιθανόν έπαθε εμπλοκή.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν από μαχαίρι ένας 26χρονος φαντάρος, που ήταν με την παρέα των δραστών και ένας νεαρός από την παρέα του θύματος που νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στο ΚΑΤ.

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου

Εκτακτη σύσκεψη λόγω πυρκαγιών και θυελλωδών ανέμων συγκάλεσε ο Κικίλιας

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Μαρούσι, Ανθρωποκυνηγητό, Video,dolofonia, marousi, anthropokynigito, Video