«Δράκος» των Εξαρχείων: Και τέταρτη επίθεση σε γυναίκα – Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του

Το φως της δημοσιότητας βλέπει νέο αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων», την ώρα που η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να αντοπίσει τον άνδρα που επιτέθηκε σε πολλές γυναίκες με στόχο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega φαίνεται ο άνδρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – να βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη

συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στη γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να κυνηγά τον δράστη, με τον άνδρα να τρέπεται σε φυγή. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «Δράκου» στα Εξάρχεια.

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη

Τον απόλυτο τρόμο έζησε, στο μεταξύ και μια 29χρονη η οποία έπεσε θύμα του «δράκου των Εξαρχείων» το πρωί της Δευτέρας όταν ο μυστηριώδης άνδρας την έριξε κάτω, της έκλεισε το στόμα και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, φαίνεται ο δράστης (πάνω δεξιά στην εικόνα) να πλησιάζει το υποψήφιο θύμα του ένω αυτή περπατάει επί της οδού Νικηταρά, να την πετάει στο πεζοδρόμιο και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει.

Είναι λίγο μετά τις 7.20 το πρωί της Δευτέρας όταν ο άγνωστος άνδρας δείχνει να κινείται με απόλυτη ψυχραιμία και μόλις φτάνει πίσω από την κοπέλα επιταχύνει το βήμα του και πέφτει πάνω της.

Η 29χρονη παλεύει για να σωθεί και σώζεται χάρη στην παρέμβαση ενός κατοίκου της περιοχής ο οποίος άκουσε τις φωνές της και έτρεξε για βοήθεια.

Η νεαρή γυναίκα καταφέρνει να σηκωθεί και να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο για να γλιτώσει την ώρα που ο δράστης της επίθεσης φεύγει σαν κύριος προς την οδό Θεμιστοκλέους.

Η περιγραφή του υπόπτου: Ξανθός με γαλάζια μάτια

Σύμφωνα με χρήστες των social media, ο ύποπτος είναι ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Κυκλοφορεί και σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Μαριζέτα Αντωνοπούλου: Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξιστορεί τη ρατσιστική επίθεση που υπέστη και συγκλονίζει – «Μια ιστορία για χονδρές χωρίς δίαιτα»

Ζάκυνθος: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο – Ηθική αυτουργός η 63χρονη θεία του

Έρχεται μίνι κακοκαιρία σε 2 δόσεις: Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές καταιγίδες – Η πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

Keywords
Τυχαία Θέματα