Έφτασε στην Ικαρία ο Κασσελάκης: Η υποδοχή και η συνομιλία με τους κατοίκους – «Το νοσοκομείο είναι διαλυμένο» (Videos)

Στην Ικαρία έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποδέχθηκαν κάτοικοι του νησιού, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε μαζί τους μαγαζιά, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κόσμο, που του μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως όσον αφορά την περίθαλψη.

«Η ζωή αντέχεται. Η ακρίβεια δεν αντέχεται» θα πει μια κάτοικος στον Στέφανο Κασσελάκη. «Όταν υπάρχει ανάγκη να φύγουμε, υπάρχει ένας άρρωστος δεν έρχεται καράβι, δεν έρχεται ελικόπτερο, δεν

έρχεται αεροπλάνο. Και δεν έχουμε και γιατρούς σε όλες τις ειδικότητες» είπε μια δεύτερη κάτοικος του νησιού στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως τον ενημέρωσαν το νοσοκομείο είναι πλέον διαλυμένο. «Το νοσοκομείο το έχουν κάνει τώρα…. Είχαμε το καλύτερο νοσοκομείο, πριν λίγα χρόνια. Τώρα είναι διαλυμένο…» ανάφερε χαρακτηριστικά κάτοικος του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Ένταλμα σύλληψης για τον κορυφαίο σκακιστή Γκάρι Κασπάροφ – Τι απαντά ο ίδιος

Κουτσούμπας: Συνεχίζει την περιοδεία του στη Νέα Υόρκη μετά τον Καναδά – Συναντήσεις με εργαζομένους της Amazon κι Ελπιδοφόρο

ΣΥΡΙΖΑ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

Keywords
Τυχαία Θέματα