«Εκατομμυριούχος» και «Famagusta», το δίδυμο κορυφής στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του περασμένου Σαββάτου έγκειται στο γεγονός ότι οι μισές θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου κατελήφθησαν από τηλεπαιχνίδια με πρώτο και καλύτερο το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και δεύτερο τον «Τροχό της τύχης».

Γενικώς η τηλεθέαση της ημέρας ήταν μάλλον υποτονική και από τις επιλογές των τηλεθεατών, όπως τις κατέγραψε η Nielsen, ο κόσμος μάλλον δεν τίμησε τις προτάσεις στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Την Κυριακή, ημέρα με χαρακτηριστικά διαφορετικά από εκείνα του Σαββάτου, η σειρά «Famagusta»

ήταν για μια ακόμη φορά πρώτη σε προτιμήσεις με απόδοση που δεν συναντούμε τελευταίως συχνά, κυρίως λόγω των πολλαπλών επιλογών και του κατακερματισμού των τηλεθεατών σε κανάλια και εκπομπές.

Αξιοπρόσεκτο της ημέρας ήταν και λόγω εσωτερικής πολιτικής επικαιρότητας- συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ γαρ- οι μισές θέσεις του Top 10 ήταν ρεζερβέ από δελτία ειδήσεων.

Η έκπληξη σημειώθηκε στην έκτη θέση καθώς σε εκείνη πλασαρίστηκε το αθλητικό δελτίο ειδήσεων του Mega το οποίο- συμπτωματικά- βγήκε στον αέρα λίγο μετά και τη λήψη του ματς Ολυμπιακού- Αστέρα Τρίπολης.

Δεύτερη επιλογή για μια ακόμη Κυριακή ήταν ο «Εκατομμυριούχος» και τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας το «Ναυάγιο».

Τέταρτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα ήταν το «Survivor» και πέμπτο «καλύτερο» το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Διαβάστε επίσης:

Alpha και Mega μοιράστηκαν την πρωτιά στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

Στη «μάχη» για την τηλεθέαση κέρδισε η «Η γη της ελιάς» και την Παρασκευή

Η Παρθενόπη Μπουζούρη στο topontiki.gr: «Δαμιανή και Πολυξένη είναι οι “δίδυμοι πύργοι” της “Μάγισσας”» (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκατομμυριούχος, Famagusta, Σαββατοκύριακου,ekatommyriouchos, Famagusta, savvatokyriakou