Η κατάσταση της υγείας των φίλων της ΑΕΚ που νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό» – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται οπαδός της ΑΕΚ μετά την επιδρομή των χούλιγκανς στον Ερυθρό Σταυρό σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι δύο φίλοι της ΑΕΚ αλλά και άλλοι τραυματίες.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του χθες στα αιματηρά επεισόδια.

Ακόμη,

στο ίδιο νοσοκομείο, νοσηλεύεται φυλασσόμενος από αστυνομικούς, και ένας Κροάτης. Σημειώνεται, ότι στα νοσοκομεία της Αττικής μεταφέρθηκαν δεκάδες άτομα με τραυματισμούς από την επιδρομή των χούλιγκανς στο OPAP Arena.

Επίσης, εκεί παραμένει για νοσηλεία και ένας Κροάτης του οποίου το δωμάτιο φυλάσσεται από αστυνομικούς. Στον «Ερυθρό Σταυρό» νοσηλεύεται προληπτικά και η μητέρα του Μιχάλη, λόγω προκάρδιου άλγους (στηθάγχης) μετά την είδηση της απώλειας του παιδιού της.

Οι έρευνες των αρχών για τον δολοφόνο

Η αστυνομία, που επέδειξε τραγική ολιγωρία στην αποτροπή των επεισοδίων, στρέφει τις έρευνες της στη λύση του γρίφου με τον δολοφόνο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ. Προς αυτήν την κατεύθυνση αναζητεί γενετικό υλικό ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες ξεκινώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης. Το DNA που θα ληφθεί θα συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα και πάνω στον 29χρονο νέο από την Ελευσίνα.

Εκτεθειμένες οι αρχές – Γνώριζαν για την έλευση χούλιγκαν

Οι αποκαλύψεις ότι οι αρμόδιες αρχές ήξεραν για την κάθοδο των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να τους αποτρέψουν, διαδέχονται η μία την άλλη και φανερώνουν την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού.

Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Γιάννης Οικονόμου πάντως προχώρησε την καρατόμηση επτά αξιωματικών της Αστυνομίας και της Τροχαίας, ενώ η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα.

Αδιαβάθμητο έγγραφο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει πως η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους είχε ενημερωθεί ήδη από τις 6 Αυγούστου ότι τουλάχιστον 100 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα φθάσουν στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ σε συνεννόηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, γνώριζαν ότι θα φιλοξενηθούν από οπαδούς του ΠΑΟ.

Άλλο έγγραφο, δείχνει ότι – στο πλαίσιο της διεθνούς συνεννόησης, η αστυνομία του Μαυροβουνίου, ώρες πριν από την είσοδο των Κροατών χούλιγκανς σε ελληνικό έδαφος, είχε ενημερώσει την ελληνική αστυνομία ότι μεταξύ τρεις με έξι τα ξημερώματα, πέρασαν από το έδαφος της χώρας 120 Κροάτες με 21 αυτοκίνητα.

Στο έγγραφο της Αστυνομίας του Μαυροβουνίου αναφέρεται ότι κομβόι, «πιθανώς επικίνδυνων οπαδών» από την Κροατία πέρασε τα σύνορα της χώρας και φαίνεται να κατευθύνεται στην Αθήνα, λόγω του αγώνα της Ντιναμό με την ΑΕΚ.

Επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον Τύπο η Ελληνική Αστυνομία είχε ενημερωθεί και από τη Europol σχετικά με την έλευση Κροατών χούλιγκαν τις τελευταίες μέρες.

Συνολικά για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έχουν συλληφθεί 98 άτομα, εκ των οποίων οι 4 είναι Έλληνες. Στους Ευζώνους μάλιστα συνελήφθησαν επτά Κροάτες που έφευγαν από την Ελλάδα. Σε βάρος τους δεν προέκυψαν στοιχεία για ανάμειξη στα χτεσινά επεισόδια, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Παραμένουν τα μελτέμια και την Τετάρτη – Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία

Μονομερής αύξηση διοδίων από τον επόμενο μήνα – Για «αναξιοπιστία» κάνει λόγο το υπουργείο

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών η εποπτεία των ερευνών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτός, ΑΕΚ, Ερυθρό Σταυρό,ektos, aek, erythro stavro