Έλενα Ακρίτα κατά Μπέου: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη – Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο» – Η κορυφαία απάντηση της μητέρας της

Σκληρή απάντηση στη χυδαία επίθεση του Αχιλλέα Μπέου έδωσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

«“Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της μάνας της;”
Μπέος στον Λιάγκα.
Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο.
Δεν

θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Ακρίτα.

Σε άλλη ανάρτηση, η κ. Ακρίτα αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως «δημοσιογράφος είσαι εσύ που επέτρεψες να αιωρούνται τέτοιες άθλιες συκοφαντίες χωρίς να προστατεύσεις το απόν θιγόμενο πρόσωπο;».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε το ομοφοβικό ρεσιτάλ, εξαπολύοντας χυδαία επίθεση κατά της κ. Ακρίτα: «Άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Τη δική της σαρκαστική απάντηση έδωσε η ολοζώντανη μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα, στον Αχιλλέα Μπέο.

«Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο! Είμαι εδώ στη πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο ύψιστος» σχολίασε η Σίλβα Ακρίτα μέσω Facebook:

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Καταδίκη των ομοφοβικών δηλώσεων Μπέου, αλλά με «αιχμές» για Πολάκη

Κώστας Μπακογιάννης: Ζήτησε debate από την ΕΡΤ – «Θα τα πούμε εκεί», απαντάει ο Χάρης Δούκας

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση Μητσοτάκη για Μπέο – Ελπίζουμε η λάσπη του Βόλου να μην έχει φτάσει μέχρι το Μαξίμου

Keywords
Τυχαία Θέματα