Κομισιόν: «Επίθεση» στον ιστότοπο εκστρατείας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Επίθεση από μποτ δέχτηκε η ιστοσελίδα της εκστρατείας της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ursula2024.eu), σύμφωνα με ανάρτηση της ίδιας στην πλατφόρμα Χ.

«Οι κυβερνοεπιθέσεις δεν θα μας αποθαρρύνουν. Είμαι υπέρ μιας ισχυρής Ευρώπης που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της – όπου κι αν είναι», επισήμανε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

My campaign website https://t.co/RdfpryPjX9 was attacked by bots.

Cyber attacks will not deter us.

I stand for a strong Europe

that can defend itself – no matter where. pic.twitter.com/COU5tTsEE4

— Ursula von der Leyen (@vonderleyen_epp) May 7, 2024

To μεγάλο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων των πολιτικών ομάδων για την προεδρία της Κομισιόν διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα λάβει χώρα στις 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες.

Οι κορυφαίοι υποψήφιοι πολιτικών ομάδων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι οι εξής: η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Γερμανία), ο Νικολά Σμιτ (Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, Λουξεμβούργο), ο Βάλτερ Μπάιερ (Ευρωπαϊκή Αριστερά, Αυστρία), ο Μπας Έικουτ (Πράσινοι, Ολλανδία), η Μαρί Ανιές Στρακ Ζίμερμαν (Φιλελεύθεροι, Γερμανία), ο ‘Αντερς Βίστισεν (ακροδεξιό κόμμα Ταυτότητα και Δημοκρατία, Δανία), η Μάιλις Ρόσμπεργκ (Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία, Γερμανία) και ο Βαλέριου Γκιλέτσι (Ευρωπαϊκό Χριστιανικό Πολιτικό Κίνημα, Ρουμανία).

Διαβάστε επίσης:

«Συναγερμός» από τον «Κοπέρνικό»: Συνεχίζεται η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη

Αυστραλία: Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος «φλέγεται» – Πώς συνδέεται με το φαινόμενο Ελ Νίνιο

Polimeropolis: ένα πλωτό Αρχιπέλαγος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, Ούρσουλα, Λάιεν,epithesi, oursoula, laien