Εύα Καϊλή: Συκοφαντική δυσφήμιση καταλογίζει στο Politico για τη νέα έρευνα

Απάντηση σε όσα έγιναν σήμερα γνωστά από δημοσίευμα του Politico σχετικά με νέα έρευνα που γίνεται σε βάρος της Εύας Καϊλή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δίνει η ίδια, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Δελτίο Τυπου Εύας Καϊλή, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της

Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Στο πλαίσιο της διοικητικής διαδικασίας,που προβλέπεται από το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λαμβάνουν χώρα συχνοί έλεγχοι οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αφορούν υπερωρίες που καταβλήθηκαν σε βοηθούς, αποζημιώσεις για επαγγελματικά ταξίδια, κονδύλια τα οποία προεγκρίνει ο κάθε Ευρωβουλευτής.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να επισημανθεί ότι, σε αντίθεση με όσα ανακριβώς δημοσιεύονται για την Εύα Καϊλή, απο τις ενδελεχείς έρευνες απο τα αρμόδια θεσμικα όργανα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΛΗΨΗ «μίζας» από αποζημιώσεις σε συνεργάτες της.

Τα ανωτέρω συνιστούν συκοφαντική δυσφήμιση. Συνήθης πρακτική είναι στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, οι τυχόν διαπιστούμενες τυπικές διαφορές με τις προεγκρίσεις να διευθετούνται με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Είναι προφανές ότι κάποιες δυνάμεις με ιταμά πολιτικά κίνητρα, βλέποντας ότι καταρρέουν οι κατηγορίες σε βάρος μου για την γνωστή υπόθεση, επιχειρούν να ποινικοποιήσουν διοικητικές πάγιες διαδικασίες του Ευρωκοινοβουλίου».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Debate γίνονται, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

ΜέΡΑ25: «Τρομάξτε κι άλλο – Έχουμε και τον “Οδυσσέα”»

Ανδρουλάκης: «Ο Μητσοτάκης να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύα Καϊλή, Συκοφαντική, Politico,eva kaili, sykofantiki, Politico