Ευρωεκλογές 2024: Νένα Βενετσάνου, Πάολα Ρεβενιώτη, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Γιώργος Χρανιώτης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΜεΡΑ25

Παρουσιάστηκε σήμερα στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά.

Μεταξύ τους είναι η ερμηνεύτρια-καλλιτέχνης Νένα Βενετσάνου, ο πανεπιστημιακός και πρωήν βουλευτής Κώστας Λαπαβίτσας, ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε:

«Είμαστε εδώ για να δείξουμε το τεράστιο χάσμα που χωρίζει την πραγματικότητα που βιώνει

το 80% των πολιτών της χώρας από την προπαγάνδα της θριαμβολογίας για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Εκφράζουμε τις φωνές όσων πνίγονται μέσα σε αυτή την πραγματικότητα. Κάτι που φυσικά δεν μπορεί να κάνει ούτε η ΝΔ ούτε και κανένα από τα τρία ΠΑΣΟΚ, του κ. Ανδρουλάκη, του κ. Κασσελάκη ή του κ. Χαρίτση.

Είμαστε εδώ για να ενοχλήσουμε το σύστημα. Γι’ αυτό μας μισούν. Όμως εμείς παίρνουμε δύναμη από αυτό το μίσος τους. Φαντάζεστε να μας έλεγαν μπράβο όπως ο Σόιμπλε στον Τσακαλώτο ή να μας επευφημούσαν οι εταιρίες ενέργειας όπως τον Σταθάκη που τους έφτιαξε το Χρηματιστήριο ενέργειας; Ή να μας έλεγε ευχαριστώ ο Λάτσης όπως είπε στον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη για το Ελληνικό;

Παίρνουμε θέση για να δείξουμε το πώς η Ευρώπη ολόκληρη μετατρέπεται σε μια «ηλίθια» ήπειρο που βυθίζεται στην κρίση ματώνοντας για εξοπλισμούς την ώρα που η βιομηχανική της παραγωγή μεταφέρεται στις ΗΠΑ και στην Κίνα. Και βέβαια παίρνουμε θέση για να καταγγείλουμε τη στάση της ΕΕ απέναντι στη γενοκτονία τη Παλαιστίνης αλλά και την επιβολή απαγορεύσεων ακόμα και στις φωνές που εναντιώνονται σε αυτή την πολιτική. Σε όλους τους τομείς παίρνουμε θέση και γινόμαστε ενοχλητικοί στο σύστημα και στην ολιγαρχία.

Γι αυτό το κάλεσμα μας επικεντρώνεται εκεί ακριβώς: Ενοχλήστε τους στέλνοντας το ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά στην Ευρωβουλή».

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Στρατούλης Γραμματέας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – Ανυπότακτη Αριστερά

Αναλυτικά τα ονόματα, οι ιδιότητες και τα πλήρη βιογραφικά των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών και ευρωβουλευτριών. στην διεύθυνση: https://mera25.gr/evroekloges/

Αγιούμπι Σάντι
Δημοσιογράφος καταγόμενος από τον Λίβανο

Αθανασοπούλου Βασιλική
Νομικός | Εργάζεται στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, στον τομέα της πρόνοιας. Υπήρξε δραστήριο στέλεχος του φοιτητικού κινήματος. Μέλος της Π.Γ. και του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά.

Αμμανατίδου – Πασχαλίδου Ευαγγελία (Λίτσα)
Έμπορος, πρώην βουλεύτρια | Μέλος του Π.Σ. της ΛΑΕ Α.Α. Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώησε στη ΛΑΕ το 2015, της οποίας είναι μέλος του ΠΣ της. Ανδρικόπουλος Τζούμας Παναγιώτης
Αγρότης στο Νησί Ημαθίας.

Ασημακοπούλου Ελευθερία (Έρικα)
Ιδ. Υπάλληλος | Μαθηματικός που εργάζεται σε εταιρία υψηλής τεχνολογίας, στον τομέα πωλήσεων τραπεζικών συστημάτων.

Βαρδάμη Πάτυ
Οικονομικά, Πολιτικές Σπουδές, Σύγχρονη Τέχνη | Γεννήθηκε στα Τίρανα και μετανάστευσε στην Αθήνα με την οικογένεια της το 1991. Μέλος της πανευρωπαϊκής οργάνωσης DiEM25.

Βαρουφάκης Γιάνης
Οικονομολόγος, Καθηγητής ΕΚΠΑ, συγγραφέας Γραμματέας ΜέΡΑ25, πρώην βουλευτής και υπουργός. Την 9η Φεβρουαρίου 2016 στο Βερολίνο, με Ευρωπαίους πολιτικούς και διανοούμενους, συνίδρυσε το Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη DiEM25. Το 2019, το ΜέΡΑ25, ο ελληνικός εκλογικός βραχίονας του DiEM25, μπήκε στη Βουλή με 9 έδρες.

Βενετσάνου Νένα
Ερμηνεύτρια – Καλλιτέχνης | Σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπεζανσόν (Γαλλία). Έχει βραβευτεί από το Διεθνές Γραφείο Ειρήνης για την προσφορά της στην Ειρήνη και τον Πολιτισμό και είναι Ιππότης Γραμμάτων και Τεχνών της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Γιαννουλάκη Αθηνά
Δημοτική Υπάλληλος | Ζει και εργάζεται στα Χανιά. Έχει σπουδάσει Βιβλιοθηκονόμος και Μουσειοπαιδαγωγός και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) σε Επικοινωνία & Πολιτισμό .Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25 Γρηγοριάδης Κλέων
Ηθοποιός, πρώην βουλευτής | Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, Το 2019 εξελέγη βουλευτής με το ΜέΡΑ25, του οποίου διετέλεσε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Διώτη Ηρώ
Πολιτική Επιστήμονας, πρώην βουλεύτρια | Είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο ΕΚΠΑ.
Είναι συν-συντονίστρια της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25.
Ελ Μασρί Φαίσαλ Ζαχαρία
Ιατρός Χειρουργός | Είναι Παλαιστίνιος γιατρός από τη Δυτική Όχθη. Είναι ιατρός, γενικός χειρουργός-μαστολόγος, τέως διευθυντής του ΕΣΥ σε κέντρο υγείας στη Θεσσαλονίκη. Μέλος του Πανπαλαιστινιακού Ιατρικού Συλλόγου και μέλος του κεντρικού συμβουλίου της Ερυθράς Ημισέληνου.

Εντμαν Ερικ – Μιλτιάδης
Πολιτικός επιστήμονας | Είναι Ελληνοσουηδός Αθηναίος. Κατέχει πτυχίο στην Ιστορία και τις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ και μεταπτυχιακό στην Πολιτική Κοινωνιολογία από το London School of Economics and Political Science (LSE). Διευθυντής του DiEM25 και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ζερβουδάκης Δημήτρης
Μουσικοσυνθέτης | Γεννήθηκε, σπούδασε και κατοικεί μόνιμα στο Μεσημέρι της Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

Ζερδελής Γιάννης
Γιατρός, πρώην βουλευτής |. Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Λέσβου και ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Καταψήφισε το 3ο Μνημόνιο και εντάθηκε στην ΛΑΕ. Πρόεδρος του Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας

Θεοχαράκης Νίκος
Καθηγητής πολιτικής οικονομίας Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ | Μέλος Πολιτικής Γραμματείας και συν-συντονιστής της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25. Πρωην πρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ. Διευθυντής του ΠΜΣ «Οικονομική Επιστήμη», πρόεδρος της επιτροπής διδακτορικών σπουδών.

Ιωακειμίδης Δημήτρης (Jo Di)
Οδοντίατρος, γραφίστας | Διαχειριστής της οδοντιατρικής κλινικής επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Westeinde στην Ολλανδία. Δημιουργός ενός από τα πρώτα blogs στην Ελλάδα και, μέσω της ιστοσελίδας jodi.graphics, ενημερώνει και σχολιάζει για τα πολιτικά δρώμενα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Καλλινικίδης Αβραάμ (Άκης)
Επαγγελματίας αθλητής καλαθοσφαιριστής με καριέρα που αριθμεί αισίως 29 χρόνια, αγωνιζόμενος έως αυτή την στιγμή στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει ζήσει περιστασιακά στη Φινλανδία και στη Σουηδία και εργάστηκε στις χώρες αυτές πάνω στον τομέα του (αθλητής-προπονητής προσφύγων).

Καρακίτσου Μαρία
Ηθοποιός | Γεννήθηκε και ζει στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ηθοποιός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Κατωπόδη Ειρήνη
Πανεπιστημιακός ΔΠΘ, Συνταξιούχος | Γεννήθηκε στον Βουρνικά Λευκάδας.
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακά στο Ντελφτ της Ολλανδίας. Εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ξάνθη. Κέντρου Δέσποινα
Οικονομολόγος, |Επίκουρη καθηγήτρια Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κάντερμπερι. Γεννήθηκε (1983) στην Πάτρα. Έχει επίσης διδάξει στα Πανεπιστήμια του Μάντσεστερ, Ρέντινγκ, Μπέρμιγχαμ και στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Πεκίνου. Μέλος του ΜέΡΑ25.

Κοντούλη Ιωάννα
Τοπογράφος Μηχανικός | Γεννήθηκε στην Αθήνα, καταγόμενη από Μεσσηνία-Αρκαδία. Τοπογράφος Μηχανικός με MSc «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» (ΕΜΠ), έχει διδάξει ακαδημαϊκά Φωτοερμηνεία/Τηλεπισκόπηση, και είναι στέλεχος από το 2002 της ΜΟΔ Α.Ε..Επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων στις εκλογές του 2012, υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων της “Πρωτοβουλίας για μια Νέα Οικολογική Αθήνα” (ΠΝΟΙΚΑ) το 2014, υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών το 2015 ως ανεξάρτητη με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κορωναίου Αλεξάνδρα
Πανεπιστημιακός – Κοινωνιολόγος | Ομότιμη Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας και πρ. Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25.
Δίδαξε στο Paris V, στο ΕΚΠΑ, στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Κρασοπούλου Αλεξάνδρα (Αλέκα)
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός | Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στη Δράμα. Πρωην γραμματέας της Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Πρωην Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού. Μέλος της Αναμέτρησης μέχρι σήμερα. Υποψήφια της Δημοτικής Κίνησης «Η Πόλη Ανάποδα».

Κριτσωτάκης Μιχάλης
Εκπαιδευτικός, πρώην βουλευτής Ηρακλείου| εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχοντας μάστερ στη Διοίκηση Οργανισμών. Υπήρξε, μεταξύ άλλων, Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Ηρακλείου και στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και πήγε στη ΛΑΕ μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου

Κυπαρισσίδης Κοκκινίδης Θωμάς (Μάκης)
Υποψήφιος Διδάκτορας Οικονομικών | Γεννήθηκε στην Καλαμαριά. Σπούδασε οικονομικά στο ΑΠΘ και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών.

Λαπαβίτσας Κώστας
Πανεπιστημιακός, πρώην βουλευτής | Καθηγητής Οικονομικών στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Μελετών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Έχει διδάξει σε σειρά μεγάλων διεθνών πανεπιστημίων στο Τόκυο, την Καλιφόρνια, τη Νέας Υόρκη, το Μπουένος Άιρες, την Άγκυρα, κλπ. Εξελέγη βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποχώρησε με τη Λαϊκή Ενότητα όταν υπογράφτηκε το 3ο Μνημόνιο.

Μιχελάκου Καλλιόπη (Πόπη)
Παιδοψυχίατρος | Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ Καναδά.
Απόφοιτη Ιατρικής Ιωαννίνων, απέκτησε την ειδικότητα Παιδοψυχιάτρου Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Ψυχική Υγεία, πρόληψη και θεραπεία. Ήταν ιατρός ΕΣΥ, διευθύντρια Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Μόσχος Χρίστος
Κτηνίατρος – αγρότης | Γεννήθηκε στην Καστοριά. Με πτυχίο κτηνιατρικής από το Πανεπιστήμιο Σόφιας, Έχει δικό του κτηνιατρείο. Το 2023, μαζί με τον αδερφό του, βραβεύτηκε για την αριστεία στη βιοκαλλιέργεια στην Ευρώπη.
Μουλιανίτης Βασίλης
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου | Γεννήθηκε στην Άρτα Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (1996) και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (2004) από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών. Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Μπαρσέφσκι Μαρία-Άννα (Μάνια)
Φιλόλογος, νομικός, δημοσιογράφος | με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία του Δικαίου. Υπήρξε για δεκαετίες μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, συμμετέχοντας στο αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα. μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ – Ανυπότακτη Αριστερά .

Μπουλμπούλ Αλή
Πολεοδόμος | Γεννήθηκε το 1994 στην Κομοτηνή. Σπούδασε Πολεοδομικό και Χωροταξικό Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών Μιμάρ Σινάν της Κωνσταντινούπολης και είναι πολεοδόμος. Μέλος του DiEM25 και του ΜέΡΑ25 και είναι στην Κεντρική Επιτροπή του.

Πετράκος Θανάσης
Εκπαιδευτικός – μαθηματικός, πρώην βουλευτής Μεσσηνίας| Συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα. Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με άλλους βουλευτές που καταψήφισαν το 3ο μνημόνιο συμμετείχε στην ίδρυση της ΛΑΕ, της οποίας είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της. Πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Μεσσηνίας και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου.

Ρεβενιώτη Πάολα
Κινηματογραφίστρια | Γεννήθηκε στο Κερατσίνι. Φοίτησε στη Σχολή Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, από όπου δεν αποφοίτησε διότι εκδιώχθηκε με ρατσιστικό τρόπο. Πρώτη πρόεδρος του Σωματείο Αλληλεγγύης Τρανς Ελλάδος.
Σεφεριάδης Σεραφείμ
| Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (PhD, Columbia 1998), Life Member στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (CLH), και Διευθυντής του Εργαστηρίου Συγκρουσιακής Πολιτικής. Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης, υπήρξε Senior Member στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Fellow στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, και στο Πανεπιστήμιο Princeton.
Σμυρλής Αλέξης
Οικονομολόγος | Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκε ως λογιστής και σύμβουλος επιχειρήσεων. Στο ΜέΡΑ25 είναι Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, και συντονιστής Πολιτικού Σχεδιασμού.

Σουλτ Ιωακείμ (Γιόχεν)
Καθηγητής Γερμανικών, Συνταξιούχος | Γεννημένος στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, μετανάστευσε στην Ελλάδα και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Νομική, Παιδαγωγία και Ψυχολογία (Frankfurt, Köln, Hagen και Αθήνα). Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25. Ιδρυτικό μέλος του ΜέΡΑ25, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος

Σταυροπούλου Αναστασία
Δικηγόρος | Μεγάλωσε στην Αμφιθέα Μεσσήνης Μεσσηνίας.
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ. Είναι μέλος του ΠΣ και της ΠΓ της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά. Ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και Νομικών και σειράς κινήσεων για τα δημοκρατικά δικαιώματα.

Τζανετουλάκου Ευτυχία (Φαίη)
Δρ. Ιστορίας της Τέχνης | Είναι Δρ Ιστορίας της Τέχνης ΑΠΘ, πανεπιστημιακή υπότροφος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Γενική γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης, μέλος της περιβαλλοντικής συλλογικότητας Ενεργοί Πολίτες Βόλου, και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25. Υποστηρίζει το ZERO WASTE κίνημα.

Τσιμητάκης Ζαχαρίας (Χάρης)
Φοιτητής | Γεννήθηκε στη Σητεία, φοιτά στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι μέλος του Δ Σ του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών “”Γρ. Λαμπράκης”” από το 2017. Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά.

Τύμπας Αριστοτέλης (Τέλης)
Καθηγητής ιστορίας της τεχνολογίας στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στη μελέτη της τεχνητής νοημοσύνης και των ενεργειακών μεταβάσεων. Aπό την ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος στην ΑΚΟΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ (μέχρι το 2015) και την Αναμέτρηση, συμμετέχει από φοιτητής σε συλλογικότητες και κινήματα που αναφέρονται στην πολιτική οικολογία, την ανανεωτική αριστερά, την άρση έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων, τα δικαιώματα των πεζών και των ατόμων με αναπηρία.

Χρανιώτης Γιώργος
Ηθοποιός | Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική και είναι τελειόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας. Εργάζεται στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ παράλληλα ασχολείται με την μπάντα του τους Imitate Υour Μother.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Βελόπουλος: Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Έντονες αντιδράσεις των κομμάτων για το πρωτοφανές επεισόδιο με ξύλο στη Βουλή

O Καλλιάνος απαντά στον Άδωνι για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του: «Το τι θα κάνω αφορά τον ίδιο και την τιμή του»

Keywords
χρανιωτης, ζερβουδακης, γιωργος χρανιωτης, νενα βενετσανου, παολα, δημητρης, λαπαβίτσας, ελλαδα, νεα δημοκρατια, ΠΑΣΟΚ, σόιμπλε, τσιπρας, ηπα, συριζα, αθηνα, εκπα, βουλη, γαλλια, προσφορες, χανια, θεσσαλονικη, london, school, science, lse, μυτιληνη, μνημονιο, κεπε, blogs, graphics, δπθ, ξανθη, πατρα, msc, εμπ, μοδ, εκλογες, νέα, paris, δραμα, ελμε, ΑΠΘ, καστορια, κομοτηνη, phd, columbia, life, member, cambridge, πειραιας, σητεία, χρηματιστηριο, λιτσα πατερα, αλλαγη ωρας, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, μνημονιο 2, εκλογες 2012, πασχα 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, βαρουφακης, εκλογες ηπα, μνημονιο 3, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2014, εκλογες 2015, βουλευτες, σητεία, τμημα ψυχολογιας, χωρες, αβρααμ, αρτα, βερολινο, δημοκρατια, δπθ, εκπα, ηθοποιος, ηπα, ιατρικη, καριερα, κινα, νησι, ξυλο, ολλανδια, ονοματα, ρηγας, σουηδια, υγεια, ψυχολογια, ωρα, blogs, msc, αγκυρα, αλεξανδρα, αννα, αναπηρια, αριστοτελης, αριστοτελειο πανεπιστημιο, αριστοτελειο, αρκαδια, βελοπουλος, βιογραφικα, δευτεροβαθμια, διευθυνση, δυναμη, διοικηση, δρωμενα, διπλωμα, δυτικη οχθη, δυτικη, ευτυχια, ειπε, ειρηνη, εκπαιδευση, ελευθερια, ελμε, ενεργα, επικοινωνια, εταιρια, ευαγγελια, ευρωπη, τεχνη, ζαχαριας, ιδιο, ιδρυση, θωμας, ιωακειμ, κεπε, κοινωνιολογια, λαπαβίτσας, λατσης, μεσσηνια, μηχανικος, μισος, μοδ, μαρια, νεα υορκη, νομικη, ντισελντορφ, οικογενεια, οχθη, παντειο, παρουσιαση, υπογραφη, πτυχιο, σειρα, σόιμπλε, σωματειο, τεως, τιμη, τιρανα, τμημα, τρια, φυσικα, φοιτητρια, φοιτητης, φινλανδια, χασμα, cambridge, columbia, δικαιωματα, graphics, γρηγοριαδης, ηπειρο, υπουργειο, κωστας, life, london, member, μελετη, paris, school, science, υγειας
Τυχαία Θέματα
Ευρωεκλογές 2024, Νένα Βενετσάνου Πάολα Ρεβενιώτη Δημήτρης Ζερβουδάκης Γιώργος Χρανιώτης, ΜεΡΑ25,evroekloges 2024, nena venetsanou paola revenioti dimitris zervoudakis giorgos chraniotis, mera25