Εύβοια: Ορμητικά νερά γκρεμίζουν ολόκληρο σπίτι που βουλιάζει σαν…χαρτί – Βίντεο ντοκουμέντο

Ένα σπίτι στη Βόρεια Εύβοια «βούλιαξε» από τα ορμητικά νερά που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε χείμαρρο. Το βίντεο που έρχεται από τοπικό μέσο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει καπώς το δείχνει να χάνεται μέσα στα λασπόνερα σαν να είναι φτιαγμένο από χαρτί και δεν είναι το μόνο. Πολλοί βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Οι καταστροφές που βιώνει αυτή τη στιγμή η Εύβοια είναι πολλές. Οι κάτοικοι αγωνιούν και περνούν πολύ δύσκολες ώρες μετρώντας τις πληγές τους. Ειδικότερα ο δήμος Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας βιώνει

πρωτοφανείς καταστάσεις. Όλοκληρα σπίτια, πλέον, έγιναν έρμαιο στα ορμητικά νερά και οι κάτοικοι ανήμποροι βλέπουν την καταστροφή.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο τον διαδικτύου από την Κρύα Βρύση, στην Εύβοια, δείχνει το σπίτι να οδηγείται… στη θάλασσα από τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν.

Όπως αναφέρει το evima.gr το σπίτι δεν κατοικείται όλο τον χρόνο, είναι εξοχικό και για καλή τους τύχη οι ιδιοκτήτες δεν βρίσκοταν μέσα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το νερό άρχισε να «τρώει» σταδιακά το ανάχωμα που υπήρχε δίπλα στο ποτάμι. Όταν αυτό υποχώρησε πλήρως, το νερό με μεγάλη ορμή παρέσυρε όλο το σπίτι με την κοίτη του ποταμού να ανοίγει ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Elias: Υπερχείλισε ο Σοφαδίτης – «Βούλιαξαν» και πάλι Βόλος και Εύβοια – (Photos + Video)

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Ξανά ισόβια πρότεινε ο εισαγγελέας – «Τη σκότωσε γιατί πήγε κόντρα στις βουλήσεις του Θεού, δηλαδή του ίδιου»

Βόλος: Στην Αγριά «έσκασε» ο δρόμος, βγήκε ο αγωγός έξω – Εικόνες σοκ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα