Έξαλλοι οι φαν της Αριάνα Γκράντε: «Κατέστρεψες μια οικογένεια – Είσαι αηδιαστική»

Δηλητηριώδη σχόλια δέχεται τον τελευταίο καιρό η Αριάνα Γκράντε από τους φαν της που αποδοκιμάζουν την σχέση της με τον ηθοποιό Ίθαν Σλέιτερ.

Με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Yes, And?», η δημοφιλής τραγουδίστρια απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι ευθύνεται για το διαζύγιο του Σλέιτερ, να κοιτάζουν τη δουλειά τους.

«Η δουλειά σου είναι δική σου και η δική μου είναι δική μου. Γιατί νοιάζεστε τόσο πολύ ποιανού π***ι καβαλάω;», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι του τραγουδιού.

let me say that.
“yes, and?” has the best choreo

in ariana grande’s entire discography pic.twitter.com/Ffu8btaJ5m

— matt ☾ (@grande_maniacs) January 13, 2024

Μέσα από τα social media, οι θαυμαστές απάντησαν στους στίχους αυτούς εξίσου εκρηκτικά: «Πήγαινε να περάσεις το χρόνο σου ρουφώντας το π*** του Μπομπ Σφουγγαράκη… αντί να κλαίγεσαι!!!», γράφει ένας φαν, αναφερόμενος στον Σλέιτερ, ο οποίος υποδύθηκε τον ομώνυμο χαρακτήρα στο μιούζικαλ «Spongebob Squarepants» το 2017.

Κάποιος άλλος της έγραψε: «Καταστρέψατε τη ζωή του παιδιού και της γυναίκας. Θα μπορούσες να είχες ρουφήξει το π*** οποιουδήποτε. Αλλά επέλεξες να καταστρέψεις μια οικογένεια. Πραγματικά μια αηδιαστική γυναίκα».

«Η προώθηση του να καταστρέφεις σπίτια δεν είναι η πλάκα που νομίζεις ότι είναι», σχολίασε κάποιος άλλος.

https://t.co/tsqkHdR0ZT

— D-Lay (@quendelay) January 11, 2024

Ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του, Λίλι Τζέι, με την οποία μοιράζεται έναν γιο 17 μηνών, τον Ιούλιο του 2023.

Διαβάστε επίσης:

Φερεντίνος: Μεγάλο σχολείο ο ιππόδρομος, έτσι γνώρισα και τον Αυγολέμονο (Video)

Θέμις Μπαζάκα για κατάργηση θρησκευτικών από τα σχολεία: «Τρόμαξα, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο τρομερό αυτό που είπα»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλοι, Αριάνα Γκράντε, Κατέστρεψες, – Είσαι,exalloi, ariana gkrante, katestrepses, – eisai