Φρίκη στο Οχάιο: Μητέρα άφησε μόνη της την 16 μηνών κόρη της και πήγε διακοπές – Το μωρό εντοπίστηκε νεκρό μετά από 10 ημέρες

Φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν 16 μηνών κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του το άφησε επί 10ήμερο μόνο του στο σπίτι για να πάει διακοπές.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Cuyahoga δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Kristel A. Candelario, 31 ετών, παραπέμφθηκε την περασμένη εβδομάδα σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ κατηγορείται επίσης, για φόνο και

για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Ohio Toddler Dies After Mom Allegedly Leaves Child Home Alone for 10 Days to Go on Vacation https://t.co/IXmru0zRve

People (@people) June 23, 2023



Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η Candelario άφησε το παιδί «μόνο του και χωρίς επίβλεψη» στο σπίτι της στο Κλίβελαντ στις 6 Ιουνίου για να πάει διακοπές στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο και δεν επέστρεψε μέχρι το πρωί της 16ης Ιουνίου. Οι αρχές λένε ότι κάλεσε την αστυνομία αφού βρήκε το παιδί να μην ανταποκρίνεται όταν επέστρεψε.

An Ohio mom is facing charges in the death of her toddler after the child was found alone in a soiled playpen.

Details: https://t.co/lcrjObddra

— 6 News WOWT (@WOWT6News) June 27, 2023

Η αστυνομία και η πυροσβεστική του Κλίβελαντ ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση ενώ όταν έφτασαν στο σημείο, είπαν ότι το θύμα ήταν «εξαιρετικά αφυδατωμένο». Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό. «Είναι αδιανόητο μια μητέρα να αφήνει το 16 μηνών παιδί της μόνο του χωρίς καμία επίβλεψη για 10 ημέρες για να πάει διακοπές», ανέφερε σε δήλωσή του ο εισαγγελέας Michael O’Malley.

«Ως γονείς, υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τα παιδιά μας», τόνισε ο O’Malley. «Η σκέψη για τον πόνο αυτού του παιδιού, κατά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, μόνο του, είναι πραγματικά τρομακτική και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη για λογαριασμό του».

An Ohio mother is facing charges in the death of her daughter, after she allegedly left the baby home alone for over a week while she went on vacation: https://t.co/2DjA2jADpy pic.twitter.com/zgteIWZnci

— Local 12/WKRC-TV (@Local12) June 26, 2023

Στο μεταξύ, δεν είναι σαφές αν η Candelario έχει δικηγόρο. Στα αρχεία του δικαστηρίου δεν αναγράφεται ο δικηγόρος της και το γραφείο του δημόσιου συνηγόρου της κομητείας δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν την εκπροσωπεί.

Διαβάστε επίσης:

Ο άστεγος που κατέληξε πρώτο όνομα στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Συναγερμός στο Βερολίνο: Ένοπλος φέρεται να εισέβαλε σε σχολείο – Διατάχθηκε εκκένωση, κανένα ίχνος του ενόπλου

Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου – Ποια είναι και που βρίσκονται

Keywords
Τυχαία Θέματα