«Φύγε ‘συ, έλα ‘συ» στην κορυφή της τηλεθέασης

Ο δείκτης τηλεθέαση ξαναπήρε την ανηφόρα την Τρίτη και στο μεταξύ έγινε αντιμετάθεση ανάμεσα στις σειρές- «μαγνήτες» των 21.00.

Πρώτος σε προτιμήσεις στην κόντρα τηλεθέασης τερμάτισε χθες ο «Σασμός» από δεύτερος που ήταν τη Δευτέρα ενώ την ίδια ώρα η «Γη της ελιάς» από την πρώτη θέση, πέρασε στη δεύτερη.

Εντωμεταξύ στο διάστημα 21.00- 22.45 οι πέντε στους δέκα είναι μοιρασμένοι στις δύο σειρές των Alpha και Mega αντιστοίχως και οι άλλοι πέντε επιμερίζονται στα υπόλοιπα προγράμματα

τα οποία βρίσκονται στον «αέρα» εκείνη την ώρα, με τους δύο από αυτούς να προτιμούν το σόου «Survivor all star».

Σταθερά τρίτη επιλογή παραμένει η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» και τέταρτη επιλογή το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, όμως με σημάδια κόπωσης και συμπίεσης από τον ανταγωνισμό, τα οποία μαρτυρά η διακύμανση του δείκτη τηλεθέασης της Nielsen, αν και χθες είχε κάπως καλύτερη απόδοση συγκριτικά με τη Δευτέρα.

Επανεμφανίστηκε στο ημερήσιο Top 10 η εκπομπή «Live news» και στα αξιοσημείωτα της ημέρας το πλασάρισμα, στη δεκάδα, του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, επιλογή 504.000 τηλεθεατών, καλύτερη επίδοση σε επίπεδο κεντρικών δελτίων, στο σύνολο της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Η εξαίρεση της Ράνιας Τζίμα

Eurovision 2023: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – Πώς πήγε η πρώτη πρόβα του Victor Vernicos (Video)

Αιχμές από Politico για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φύγε,fyge