Γκάζι: Το χαστούκι και η ανακοίνωση του club – Στη ΜΕΘ το ένα από τα δύο αδέλφια από την Κρήτη

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το ένα από τα δύο αδέλφια από την Κρήτη, που δέχτηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι έξω από κλαμπ στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ένας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ ελαφρότερα τραυματισμένος είναι ο αδελφός του και ο 29χρονος φίλος τους.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, πρόκειται για τον γαμπρό, ηλικίας περίπου 30-33 ετών, που είχε διοργανώσει το μπάτσελορ, τον αδερφό του

και έναν φίλο τους.

Το ματωμένο μπάτσελορ

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα έξι-επτά Κρητικών βγήκαν από νωρίς και διασκέδαζαν, για τον γάμο του 33χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα πέρασε από πολλά νυχτερινά μαγαζιά μέχρι να καταλήξουν, γύρω στις 6 το πρωί του Σαββάτου, σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, δίπλα από το γνωστό κλαμπ.

Λίγη ώρα αργότερα, κι ενώ οι τρεις από αυτούς έτρωγαν, πέρασε από το σημείο ένα ανθρακί τζιπ μεγάλου κυβισμού. Ένας από τους υπόλοιπους της παρέας, που καθόταν παραδίπλα φώναξε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σταματήσει λίγο πιο κάτω. Από το τζιπ κατέβηκαν δύο άνδρες (ένας έλληνας και ένας αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες) οι οποίοι τους πλησίασαν.

Ο ένας εκ των δύο έριξε ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρία άτομα, ηλικίας 28-33 ετών, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, που εκτιμά πως προέρχονται από τον χώρο της νύχτας, ενώ στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες από 9άρι πιστόλι.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί», σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κλαμπ για το αιματηρό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Στον «πάγο» Δυτική Μακεδονία και Ήπειρος – Πυκνή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες (Video)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταιγίδες και χιόνια μέχρι το βράδυ

Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ντράμερ του συγκροτήματος «Τρύπες», Γιώργο Τόλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα