«Γολγοθάς» το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ αφού «βούλιαξε» η Εθνική οδός

Σε «Γολγοθά» έχει μετατραπεί το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ΘεσσαλονίκηΑθήνα και αντίστροφα μετά το κλείσιμο της Εθνικής Οδού που έχει «βουλιάξει» μετά την κακοκαιρία Daniel.

Το ταξίδι με το ΚΤΕΛ έχει πλέον διάρκεια 8,5 ώρες, καθώς τα λεωφορεία

ακολουθούν μια εναλλακτική διαδρομή ενώ μετά τα προβλήματα στον Σιδηροδρόμο που έχει «παγώσει» τα δρομολόγιά του τα οχήματα φεύγουν γεμάτα.

Μέσω…Ιωαννίνων το δρομολόγιο

Η κακοκαιρία Daniel και η υπερχείλιση του Πηνειού «έκοψε» στη μέση την Εθνική Οδό ενώ μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου στον Θεσσαλικό κάμπο θυμίζουν σκηνές από θρίλερ. Όσοι θέλουν να διανύσουν τη διαδρομή από και προς Θεσσαλονίκη/Αθήνα να ακολουθούν την μακρύτερη, αλλά ασφαλή…διαδρομή, μέσω Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο που ξεκινάει από την Αθήνα, περνάει από Ρίο Αντίριο, Μεσολόγγι, Πρέβεζα και Ιωάννινα μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη, μια διαδρομή που προσθέτει 2,5 ώρες στην ήδη μεγάλη διαδρομή των 6 ωρών, ενώ το ίδιο ισχύει και για την γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Έξτρα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ μετά την «καθήλωση» των τρένων

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την διακοπή των δρομολογίων του σιδηροδρόμου μέχρι νεοτέρας για το δρομολόγιο από και προς Αθήνα, μεγάλη αύξηση καταγράφεται στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, η ζήτηση για το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη σημειώνει αύξηση 30%, ενώ αντίστοιχα 25% για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ενώ τα ΚΤΕΛ προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση προσθέτοντας έκτακτα δρομολόγια.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Επιστήμονες κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για το νερό ακόμα και για πλύσιμο – Πότε η αποκατάσταση της υδροδότησης

Blue Horizon: «Πνιγόταν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα» λέει ο καβοδέτης

ΕΛΑΣ: Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση για το βίντεο με τους αστυνομικούς στη Λάρισα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γολγοθάς, Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ΚΤΕΛ, Εθνική,golgothas, athina – thessaloniki, ktel, ethniki