Η Susi Vidal έκανε όλο το Tik Tok να εξομολογείται τα πιο βαθιά μυστικά του! (videos)

Ποιος θα έλεγε στην Susi Vidal πως θα ανέβαζε στο Tik Tok τη συνταγή pesto της και θα γινόταν viral – όχι επειδή δημιούργησε την πιο σούπερ συνταγή για pesto αλλά γιατί τους έκανε όλους να μαρτυρήσουν στην πλατφόρμα τις πιο τρελές καταστάσεις που έχουν ζήσει.

Το βίντεο ξεκινάει κάπως έτσι έτσι: «Πείτε με τρελή» λέει λιώνοντας μια σκελίδα σκόρδου κάτω από την λάμα του μαχαιριού της, «μα δεν μου άρεσε ποτέ το pesto που πουλάνε στα μαγαζιά». Αυτή η φράση έμελλε να ξεκινήσει ένα τσουνάμι αναδημοσιεύσεων όπου χρήστες του Tik Tok μοιράζονται τις πιο τρελές ιστορίες τους.

@collectivelykg #stitch with @Susi no store bou pesto, that's crazy #storytime #susipesto #fyp #lifeontiktok #tiktokpartner #nanoinfluencer #changingmylife ♬ original sound – Karmell G | Lifestyle Creator

Τα χιλιάδες βίντεο που ανέβηκαν στην πλατφόρμα, ξεκινούν με την φράση της Vidal και η συνέχεια είναι ξεκαρδιστική τις περισσότερες φορές και άλλες όχι τόσο, με τους χρήστες να αφηγούνται ιστορίες με φαντάσματα, χάλια πρώην, χάλια ραντεβού, ανακαλύψεις άγνωστων μελών της οικογένειας, στιγμές καταδίωξης και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Στο τέλος του βίντεο, οι χρήστες με χιούμορ συμφωνούν σχεδόν πάντα με την Vidal ότι το αγορασμένο pesto είναι χειρότερο από το φρέσκο. Το αρχικό βίντεο με τη συνταγή έχει φτάσει τις 12εκ προβολές!

@susi.vidal

the only pesto recipe you need: 1c basil, 1/3c parmesan, 1/4c olive oil, 2 large garlic cloves, 1 1/2tbsp pine nuts, 1tbsp lemon juice, pinch of salt! Blend until smooth!

original sound – Susi

Η μεγάλη έκθεση την ανησύχησε για τα αρνητικά σχόλια που όμως, όπως σημείωσε η ίδια, δεν ήταν πολλά καθώς στο σύνολο «ο κόσμος ήταν πολύ υποστηρικτικός». Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, το χόμπι της είναι να μαγειρεύει ότι λαχταρά να φάει εκείνη τη στιγμή. «Ξέρω ότι πολύς κόσμος είναι αρνητικός στο να φτιάξει τις δικές του σάλτσες. Οι οδηγίες μπορεί να είναι χαοτικές και να κάνουν έναν κόσμο άνω κάτω με την προετοιμασία τη στιγμή που μπορούν πολύ απλά να αγοράσουν έτοιμες. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να τους δείξω πως μπορούν να δημιουργήσουν νόστιμες σάλτσες με πολύ απλά και λίγα υλικά».

@stopitparis #stitch with @Susi ♬ original sound – paris campbell

Προετοιμάζοντας το βίντεο, μαζεύει τα υλικά της και τα σκεύη που θα χρειαστεί, βάφεται, διαλέγει ρούχα, στήνει την κάμερα και γυρίζει. Αφού τελειώσει, κάνει περίπου 5 ώρες editing και τότε ποστάρει. Το ίδιο έκανε και με το εν λόγω βίντεο. Στην αρχή τα σχόλια ήταν άκρως χιουμοριστικά, όμως όσο το βίντεο γινόταν viral ξεκίνησαν και τα αρνητικά σχόλια που στόχο είχαν να την πληγώσουν – αποφάσισε να μη δώσει έκταση και να μην απαντήσει σε κανέναν.

@mariomirante @Susi ♬ original sound – Mario Mirante

Μόλις πριν ένα μήνα, η αδερφή της την ενημέρωσε για τον χαμό που είχε κάνει το βίντεό της και τότε παρατήρησε πως ο τόνος άρχισε να αλλάζει, τα σχόλια είχαν γίνει υποστηρικτικά – και μερικά ήταν και άκρως συγκινητικά.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, αυτό που κατάφερε η Vidal είναι να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο εξομολογητήριο όπου άνθρωποι από όλον τον κόσμο μοιράζονται τις πιο τρελές και απίστευτες εμπειρίες τους! Και αυτή είναι η cool πλευρά των social media.

Διαβάστε επίσης:

Λίβανος: Επίθεση του Ισραήλ με drone σε θέσεις της Χεζμπολάχ – Περιμένουμε περισσότερα από αυτή, διαμηνύει η Χαμάς

ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τον μακελάρη του Μέιν – Ο στρατός, οι «φωνές» και η νοσηλεία (photos/videos)

ΗΠΑ: Ένας 16χρονος καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλακή – Είχε πυροβολήσει 5χρονο κοριτσάκι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Susi Vidal,Tik Tok