Η φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον για τα 6α του γενέθλια

Ο πρίγκιπας Λούις χαμογελάει γλυκά σε μια αξιολάτρευτη νέα φωτογραφία που τράβηξε η πριγκίπισσα της Ουαλίας και δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή τα έκτα του γενέθλια.

«Χρόνια πολλά, πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές σήμερα» έγραφε η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία στο επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Το μικρότερο παιδί του πριγκιπικού ζευγαριού της Βρετανίας φαίνεται να είναι ξαπλωμένο στο γρασίδι και να χαμογελάει στην κάμερα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τις τελευταίες ημέρες στο Ουίνδσορ από την Κέιτ, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Ο πρίγκιπας Λούις Άρθουρ Τσαρλς γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 23 Απριλίου του 2018 στην πτέρυγα Λίντο του Νοσοκομείου St Mary’s, όπως και τα αδέλφια του.

Η βάπτισή του πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου του ίδιου χρόνου στο Βασιλικό Παρεκκλήσι του St James’s Palace από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Τζάστιν Γουέλμπι.

Ο μικρός πρίγκιπας φοιτά στο σχολείο Lambrook στο Berkshire μαζί με τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψαν στην τάξη μετά το πασχαλινό διάλειμμα, όπως αναφέρει η Mirror.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μουκίδης για το «Ζάρι» και τη Eurovision: «Η Ακρόπολη και τα σουβλάκια δεν είναι η Ελλάδα;» (Video)

Όταν ο Τραμπ… ενέπνευσε τους Pearl Jam – Ποιο τραγούδι έγραψαν γι’ αυτόν (video)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο κλικ μέσα από το εξοχικό της στον Θεολόγο – Το εντυπωσιακό άγαλμα, το πορτραίτο και ο χορός της (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λούις, Κέιτ Μίνλετον,louis, keit minleton