Ιταλία: Το νησί με το πεντάστερο ξενονοχείο – Ένας μαγικός προορισμός για… λίγους! (Video/Photos)

Εξαιρετικά δημοφιλή είναι για τους Βρετανούς τουρίστες νησιά όπως η Ρόδος, η Σικελία και το Λανθαρότε.

Ωστόσο, υπάρχει ένα νησάκι που είναι προορισμός μόνο για διασημότητες, αφού οι  … κοινοί θνητοί είναι δύσκολο να ξοδέψουν 600 ευρώ τη βραδιά μόνο για το δωμάτιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your Lifestyle Conciergerie (@yls.conciergerie)

Η Βενετία είναι χτισμένη σε ένα δίκτυο περίπου 100 νησιών και νησίδων, μεταξύ των οποίων το  Isola delle Rose, ένα ιδιωτικό νησί που φιλοξενεί διασημότητες. Στο νησάκι αυτό υπάρχει μόνο ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Άνοιξε το 2015, με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Ματέο Τουν και αμέσως προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολύ καλών πελατών, όπως γράφει η Sun.

Το περίφημο αυτό ξενοδοχείο απλώνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων και διαθέτει ένα συγκρότημα πριβέ, ανεξάρτητων κατοικιών και μια σειρά από δωμάτια και σουίτες στο κεντρικό κτήριο. Συνολικά διαθέτει 266 δωμάτια και έχει επίσης τέσσερα εστιατόρια και τέσσερα μπαρ, καθώς και τρεις πισίνες, εν των οποίων η μία είναι μόνο για παιδιά.

Ειδικά για τους μικρότερους σε ηλικία επισκέπτες υπάρχουν υποδομές στο Kids Club, όπου μπορούν να απασχοληθούν με βόλεϊ, μπάντμιντον, ποδόσφαιρο και με εργαστήρια κατασκευής βενετσιάνικων μασκών.

Για τους λάτρεις των δραστηριοτήτων στην εξοχή υπάρχουν ποδηλατικές διαδρομές μήκους 1,5 χιλιομέτρου και όσοι θέλουν να χαρούν τις βόλτες στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, λειτουργεί ιδιωτική γραμμή με φέρι μπόουτ.

Το βέβαιο είναι πως οι υποδομές της πολυτελούς μονάδας καλύπτουν τις ανάγκες όλων των μελών μιας οικογένειας και γι αυτό θεωρείται ιδανικός οικογενειακός προορισμός.

Η διαμονή στη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα στοιχίζει από 600 ευρώ την βραδιά. Γι’ αυτό έχει αποκτήσει την φήμη του ακριβού προορισμού.

«Πέρασα θαυμάσιες διακοπές στο νησί, και χάρηκα την περιποίηση στο σπα και το υψηλής ποιότητας σέρβις, από το φιλικό προσωπικό», έγραψε ένας από τους επισκέπτες κι ένας άλλος διαβεβαιώνει ότι η ποιότητα των υπηρεσιών «ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: Η Google τιμά τον Rashidi Yekini

Ελεονώρα Μελέτη για κακοποίηση στην τηλεόραση: «Η εξουσία αλλάζει χέρια, χαίρομαι που κάποιοι στον χώρο μας τρέμουν» (Video)

Τηλεθέαση Σαββάτου: Ποιος πήρε την πρωτιά στην πρωινή ζώνη – «Μάχη» για τη δεύτερη θέση στο δυναμικό κοινό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιταλία, VideoPhotos,italia, VideoPhotos