Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό μετά τα Θεοφάνια με βροχές και χιόνια – Τι υποστηρίζουν οι μετεωρολόγοι

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού μετά τα Θεοφάνια, καθώς ένα κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία θα φέρει βροχές, ισχυρούς ανέμους αλλά και χιόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για πανελλαδική επιδείνωση, ακόμα ωστόσο δεν έχει δώσει τα τελικά προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις, παρότι, «βλέπει» ότι θα σημειωθούν από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Προσοχή συνέστησε στους ταξιδιώτες που θα ταξιδέψουν από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου μέχρι και τις 10-11 Ιανουαρίου, καθώς έκανε λόγο για μεγάλη

πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και για χιόνια στα βόρεια και κεντρικά της χώρας.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Ξεκινά κακοκαιρία από το βράδυ του Σαββάτου

Το πρώτο καιρικό σύστημα της χρονιάς θα μας έρθει από τα δυτικά από το βράδυ του Σαββάτου, με πολύ ισχυρούς νοτιάδες και βροχερό καιρό.

Η Κυριακή θα έχει βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας, και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πέφτει και πιο χαμηλά η θερμοκρασία.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Κακοκαιρία από Ιταλία

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, είπε ότι οι καιρικές συνθήκες στη χώρα θα είναι ήπιες, με την θερμοκρασία έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου μέχρι και το Σάββατο, όπου αναμένεται μια διαταραχή από το βράδυ.

Την Κυριακή μια οργανωμένη κακοκαιρία απο την Ιταλία φέρνει βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς νοτιάδες αλλά και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τμήματα της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Πτολεμαΐδα: Πέθανε μωράκι 15 μηνών – Έρευνα για τα αίτια θανάτου

Καλλιθέα: Στον εισαγγελέα οι δύο διαρρήκτες που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη

Δροσιά: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού δικηγόρου με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό – Οι δράστες διέφυγαν με την Porsche του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Αλλάζει, Θεοφάνια,kairos, allazei, theofania