Καιρός – Μαρουσάκης: Έρχονται βροχές και καταιγίδες απο αύριο (Video)

Ο καιρός της νέα εβδομάδας αναμένεται να έχει διάφορα πρόσωπα καθώς η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό τη Δευτέρα, αφού θα υπάρξει βελτίωση, θα ανέβει η θερμοκρασία και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Από την Τρίτη και έπειτα αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας. Ωστόσο δεν θα επικρατήσει κρύο

αφού η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη την εβδομάδα και θα κυμανθεί κοντά στους 20 βαθμούς.

Η αναλυτική πρόγνωση

Ενώ την Τρίτη αναμένεται η μέρα να ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό, προς το βράδυ θα ξεκινήσουν βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες στα δυτικά τμήματα της χώρας. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα μας απασχολήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από αύριο το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή.

Την Τετάρτη οι βροχές θα εξαπλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ο άνεμος γυρίζει και πάλι σε νότιο-νοτιοδυτικό και θα ενισχυθεί κοντά στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε καλά για την εποχή επίπεδα, κοντά στους 20-23 βαθμούς Κελσίου.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επισήμανε ότι η οροσειρά της Πίνδου αποτελεί σαν ένα φράγμα και εμποδίζει τις βροχές και τις καταιγίδες να εξαπλώνονται με την ίδια τουλάχιστον ένταση και τον ίδιο όγκο νερού στα ανατολικά.

Τέλος, ο μετεωρολόγος του Open τόνισε ότι τα φαινόμενα των επόμενων ημερών θα είναι φυσιολογικά για την εποχή και δεν θα πέσει τεράστιος όγκος νερού.

Meteo: Τους -5°C πλησίασε η ελάχιστη θερμοκρασία το πρωί

Χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 20/11 κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα όπου σημειώθηκε παγετός.

Όπως αναφέρει το Meteo.gr, «παγετός σημειώθηκε τοπικά και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στον μετεωρολογικό σταθμό στο Οχυρό Νευροκοπίου και ήταν ίση με -4.8 βαθμούς Κελσίου».

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 μετεωρολογικοί σταθμοί (εκτός χιονοδρομικών κέντρων) του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Δευτέρας 20/11.

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ στον αέρα για 180 επιβάτες αεροπλάνου – Προσγειώθηκαν στην Αθήνα αντί για τη Θεσσαλονίκη

Αρχικελευστής του «Βέλους»: «Ζητούσαμε να προστατευθεί – Δεν έκαναν τίποτα» (Video)

Βύρωνας: Στον ανακριτή τα μέλη της σπείρας που έδωσαν «κοκτέιλ» ναρκωτικών στη 16χρονη – Παραμένει στη ΜΕΘ το κορίτσι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Έρχονται, Video,kairos, erchontai, Video