Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση Βίνη – Κατσιούλη της ΕΡΓΟΣΕ ζήτησε ο Βασίλης Κόκκαλης

Την κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ την περίοδο 2019-2023 Χρήστου Βίνη με το στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστο Κατσιούλη ζήτησε στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τυχόν πολιτικές ευθύνες στην τραγωδία των Τεμπών, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βασίλης Κόκκαλης υπέβαλλε το σχετικό αίτημα, καθώς ο κ. Κατσιούλης πριν παραιτηθεί, προειδοποιούσε για τα κενά ασφαλείας, καλώντας τον μάρτυρα να απαντήσει εάν συμφωνεί ή όχι. 

Πριν προλάβει

να απαντήσει ο κ. Βίνης, παρενέβη ο Δημήτρης Μαρκόπουλος λέγοντας του «αφήστε το…» προκαλώντας την αντίδραση του κ. Κόκκαλη που διερωτήθηκε: «Γιατί “αφήστε το”; Γιατί δεν σας συμφέρει;».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ο κ. Βίνης αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Χρήστου Κατσιούλη, που ζητά επίμονα η αντιπολίτευση να κληθεί προς κατάθεση, λέγοντας ότι ο κ. Κατσιούλης είχε θέσει ζητήματα ασφάλειας, τα οποία όφειλε να εξετάσει και για αυτό ζήτησε από το ΤΕΕ, τον αρμόδιο ανεξάρτητο τεχνικό σύμβουλο της Πολιτείας, ο οποίος απεφάνθη, καταρρίπτοντας τις καταγγελίες.

Η διερεύνηση των αβάσιμων, όπως ανέφερε καταγγελιών, προκάλεσε καθυστέρηση ενός έτους στην ολοκλήρωση της σύμβασης “717” για την τηλεδιοίκηση και σηματοδότηση. Ισχυρίστηκε ότι δεν έβαλε στο συρτάρι τις καταγγελίες.

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης για αγρότες: Συνάντηση με Μητσοτάκη ναι, αλλά όχι την Δευτέρα

Αυγέρη: «Για την Ιατρική Αλεξανδρούπολης απαιτούνται 18.300 μόρια, σε ιδιωτική σχολή λιγότερα από 10.000 – Ποια αριστεία;»

Τεμπονέρας: Δεν είναι προσωπική μου κίνηση η εκδήλωση με Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου – Τι είπε για την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατ΄, Βίνη – Κατσιούλη, ΕΡΓΟΣΕ, Βασίλης Κόκκαλης,kat΄, vini – katsiouli, ergose, vasilis kokkalis