Κέρδισε ο ΑΝΤ1 στην κούρσα για την τηλεθέαση της Παρασκευής

Η καθίζηση στις αποδόσεις των Mega, Alpha, σε συνδυασμό με τη σταθερή απόδοση του ΑΝΤ1– με αυξητική τάση- έφεραν το κανάλι του Αμαρουσίου πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών για την τελευταία ημέρα του περασμένου πενθήμερου.

Στη διαμόρφωση του μεριδίου του Mega έπαιξε ρόλο η διαφοροποίηση προγράμματος στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, καθώς αντί της σειράς «Η γη της ελιάς» το βράδυ της Παρασκευής μετέδωσε την ταινία

ανιμέισον «Βρέχει κεφτέδες», με αποτέλεσμα η τηλεθέαση του σταθμού στο διάστημα εκείνο να κάνει «βουτιά».  Έχασε την πρωτοκαθεδρία αλλά κρατήθηκε σε απόσταση ανακατάκτησης της πρώτης θέσης.

Τρίτη επιλογή της ημέρας ήταν το Star και τέταρτη ο Σκάι. Ο Alpha είδε το μερίδιο του να υποχωρεί αισθητά για πρώτη φορά έπειτα από καιρό, να διαμορφώνεται στο 10,4% και κυρίως λόγω της επιλογής να μεταδώσει στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης ξένες ταινίες  ανιμέισον.

Στο 6,1% διαμορφώθηκε το μερίδιο του Open με τον «Έρωτα φυγά» για τελευταία φορά στο πρόγραμμα του και στο 5,3% ήταν εκείνο της ΕΡΤ1.

Η ΕΡΤ3 και με προγράμματα από έως πρόσφατα μεταδίδοντας από την ΕΡΤ2, είδε το μερίδιο της να διαμορφώνεται στο 2,5%, εξακολουθεί όμως να «βλέπει» την πλάτη του Μακεδονία TV  το οποίο την Παρασκευή είχε μερίδιο 3,2% χάρη στις μεταδόσεις επεισοδίων των αμερικανικών σειρών «Castle», «Νόμος και τάξη» σε επανάληψη.

Ο δείκτης της Nielsen για την ΕΡΤ2 έδειξε το 1,4% κυρίως λόγω της μετάδοσης της- σε επανάληψη- εκπομπής «Top Stories» της Σεμίνας Διγενή.

Διαβάστε επίσης

Πέντε κλασικές ταινίες στο Disney+ για κάθε μέρα της εβδομάδας

Σκάι: Πρεμιέρα με χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για την μουσική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Φερεντίνο

ΕΡΤ: «Βουνό» τα θέματα στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ με τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα