Κολωνός: Για «παγίδευση» κάνει λόγο ο 53χρονος – «Θα μιλήσει με ονόματα και στοιχεία» λέει ο συνήγορος του

«Aθώος» δηλώνει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος σύμφωνα με τον συνήγορό του, ενώ ισχυρίζεται πως «είναι σε θέση να αποδείξει τι πραγματικά έχει συμβεί».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 53χρονου, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο Newsbomb.gr, λέει ότι πίσω από όλη αυτήν την υπόθεση σε βάρος του, με αρνητικά σχόλια, κρύβεται μια προσπάθεια παγίδευσης και κοινωνικής-πολιτικής εξόντωσής του.

Σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, ο 53χρονος θεωρεί ότι επειδή είχε ιδιαίτερα σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας, λόγω

αντιζηλίας ή έχθρας, κάποιοι του έστησαν παγίδα, προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά. «Ουδέποτε προσπάθησε να φιλοτεχνήσει ψεύτικο προφίλ. Το προφίλ του αποτύπωνε τη δραστηριότητά του» λέει ο δικηγόρος.

«Θα μιλήσει ανοιχτά αύριο στην Ανακρίτρια. Η γυναίκα του δεν του συμπαρίσταται γιατί είναι τρομοκρατημένη. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι θα αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα και αυτό θα συμπαρασύρει πολλούς υψηλά ιστάμενους που τον έχουν επιλέξει ως εξιλαστήριο θύμα» πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας.

«Με την οικογένεια της ανήλικης είχε άριστες σχέσεις και συνέδραμε ηθικά και υλικά. Ουδέποτε διανοήθηκε να βλάψει την ανήλικη. Στο τηλέφωνο τον άκουσα ψύχραιμο, ενδεχομένως δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εγώ εφόσον λάβω γνώση της δικογραφίας, της κατάθεσης της ανήλικης και της ιατροδικαστικής έκθεσης θα είμαι σε θέση να τοποθετηθώ. Δεν πρέπει να προδικάζουμε την ενοχή κανενός, έχοντας άγνοια της δικογραφίας. Πρέπει να σεβαστούμε ότι αυτός ο άνθρωπος που λιθοβολείται δεν έχει καταδικαστεί», κατέληξε ο κ. Νουλέζας,

Διαβάστε επίσης:

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ την Τετάρτη

Θεοδωρικάκος για υπόθεση 53χρονου: «Όλα στο φως για τα τέρατα που διέπραξαν τέτοιο έγκλημα» (Video)

Θεσσαλονίκη: Πεζός επιτέθηκε σε οδηγό ταξί – Τους χώρισαν περαστικοί (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα