Κως: Θρίλερ χωρίς τέλος – Drone, διασώστες και εκπαιδευμένος σκύλος στις έρευνες

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες, στην Κω, για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία.

Drone, εκπαιδευμένος σκύλος και διασώστες «χτενίζουν» την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι, αναζητώντας οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας που εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα, 12 Ιουνίου.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος

έρευνας και διάσωσης», επιβεβαίωσε ο κ. Τρουμπούλης Αντώνης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την εξαφάνισή της, ακόμα και εκείνο της εγκληματικής ενέργειας.

Στο μεταξύ, κρατούμενος παραμένει ένας 32χρονος, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της και συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής. Ο συγκεκριμένος άνδρας από το Μπαγκλαντές, που ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το νησί για την Ιταλία, φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε την 27χρονη πριν από την εξαφάνισή της.

«Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά την άφησα σε ένα σημείο, δεν ξέρω τι έγινε», είπε ο φερόμενος ως δράστης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», τα ρούχα του είχαν πάνω τους κολλημένα πάνω τους αγκάθια, που σημαίνει ότι τη νύχτα της εξαφάνισης, βρέθηκε πιθανότατα σε χωράφια. Στις Αρχές δήλωσε ότι επέστρεψε σπίτι του στις 22:00, αλλά ο συγκάτοικός του κατέθεσε ότι δεν τον είδε μέχρι τις 23:00 που κοιμήθηκε.

#MissingAlert ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΡΟΥΜΠΙΝΣΚΑ, 27 EΤΩΝhttps://t.co/qbryEodw3t

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) June 15, 2023

Ο 32χρονος βρισκόταν με παρέα ακόμη 4 αλλοδαπών, οι οποίοι φέρονται να είχαν προτείνει στην Αναστάζια να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Τι είπε η μητέρα της 27χρονης

Μιλώντας σε πολωνικό μέσο ενημέρωσης, η μητέρα της 27χρονης δήλωσε ότι η κόρη της έχει απαχθεί. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι η Ανασταζία έχει απαχθεί», ανέφερε.

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να συνομίλησε μαζί της, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι η Αναστάζια επικοινώνησε μαζί του λέγοντάς του πως επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα την επέστρεφε ένας φίλος.

Στη συνέχεια, είπε πως έλαβε μήνυμα στο κινητό του που του έλεγε να πάει να την πάρει από συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μαρμάρι, όμως όταν έφτασε δεν τη βρήκε κι έτσι μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλη περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Μάνδρα: Σφοδρή σύγκρουση βυτιοφόρου και Ι.Χ.

Συνελήφθη παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για απάτες με αγοραπωλησίες οικοπέδων

Ναυάγιο στην Πύλο: «Είπε στους δικούς του “να κάνουν την προσευχή τους για να φτάσει”»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κως, Θρίλερ, – Drone,kos, thriler, – Drone