Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης Αναστάζια

Περαστικός εντόπισε στην περιοχή Μαρμάρι στην Κω το κινητό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό τηλέφωνο της νεαρής γυναίκας που αγνοείται από τις 12 του μήνα εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν ξανθές τρίχες.

Οι Αρχές πήραν δείγμα DNA από τα γεννητικά όργανα και τα νύχια του 32χρονου, που φέρει ίχνη πάλης σε σημεία του

σώματός του.

Το υλικό από πέντε κάμερες ασφαλείας διαφορετικών σημείων, που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, μαρτυρά τη μοιραία διαδρομή της Αναστάζια. Η 27χρονη ψωνίζει από μίνι μάρκετ που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Κρατώντας ένα κουτάκι μπύρας βγαίνει από το κατάστημα. Κάθεται σε ένα πεζούλι και πίνει.

Την ίδια στιγμή με την 27χρονη στο μίνι μάρκετ είναι και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές. Όταν τη βλέπει την πλησιάζει και αρχίζει να της μιλά, ενώ έρχονται και άλλοι αλλοδαποί. Στο τέλος του βίντεο η 27χρονη με τον 32χρονο ανεβαίνουν σε ένα μηχανάκι και φεύγουν με κατεύθυνση προς το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του.  

Τον «καίει» η μαρτυρία της γειτόνισσάς του

Την ίδια ώρα, σημαντική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας του Μπαγκλαντεσιανού, η οποία ανέφερε πως ο 32χρονος, που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε πως είδε τον 32χρονο να τρέχει μπροστά από το σπίτι της, με λερωμένα ρούχα από χόρτα και στάχια. Όπως είπε, φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό και την προσπέρασε χωρίς να της μιλήσει. Λίγη ώρα αργότερα, ο 32χρονος άρχισε να αναζητά τον άνδρα της για να τον βοηθήσει να βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία.

Αστυνομικοί επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη γυναίκα προκειμένου να εξετάσει και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, που φαίνεται ότι έχει καταγράψει τις κινήσεις του 32χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Προβλήματα στο Πλωμάρι από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε αυτοκίνητο

Καστοριά: Αίτημα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Πανελλαδικές 2023- Ειδικά μαθήματα: Τα θέματα που έπεσαν στα Αγγλικά

Keywords
Τυχαία Θέματα