Κούλογλου για Τσίπρα: «Δεν έχει αποκλείσει την ιδεά της επιστροφής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση το βράδυ της Δευτέρας δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αποκλείσει την ιδέα της επιστροφής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωσή του έγινε στην εκπομπή Evening Report, με τον Μάνο Νιφλή. Ο κ. Κούλογλου

έκανε λόγο για εκτίμηση και όχι για πληροφορία.

«Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την επομένη της εκλογής του κ. Κασσελάκη, στην πραγματικότητα “αυτοκτόνησε” συλλογικά. Όχι ότι η κατάσταση ήταν καλύτερη πριν. Ήταν σε βαθιά κρίση. Ο κ. Κασσελάκης βάθυνε την κρίση την οποία “κληρονόμησε”. Αυτή η κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο, δεδομένου ότι η βασική υπόσχεση με την οποία εξελέγη, δηλαδή ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να την υλοποιήσει» ανέφερε αρχικά ο κ. Κούλογλου.

Στην συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχει στον ορίζοντα σενάριο για την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι «από ό,τι έχω καταλάβει και χωρίς να έχω πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αποκλείσει αυτήν την ιδέα. Τώρα, μένει να φανεί τι μορφή θα έχει, αν θα είναι απλώς μία παρέμβαση ή θα έχει μονιμότερο χαρακτήρα».

Διαβάστε επίσης:

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η παραδοχή Πολάκη και η οργή στελεχών για την επιστολή Κασσελάκη – Όλο το παρασκήνιο της 6ωρης συνεδρίασης, διάλογοι φωτιά

Κοινή επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας της Φον Ντερ Λαϊεν από Μητσοτάκη και Τούσκ

Κασσελάκης στο LSE: Εκλέχθηκα με μήνυμα να δώσω φωνή στα μέλη – Αν οι δομές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν δουλέψει σωστά, δεν θα ήμουν πρόεδρος

Keywords
Τυχαία Θέματα