Λοβέρδος: Με μεγάλη εκδήλωση στα μέσα Μαρτίου ανακοινώνει την «εμπροσθοφυλακή» του

Στη τελική ευθεία για την ίδρυση νέου κόμματος μπαίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε ανακοίνωση του, έκανε γνωστό ότι ήδη από τις 7 Φεβρουαρίου ιδρύθηκε το κόμμα με την κατάθεση καταστατικού και όλων των απαραίτητων εγγράφων στον Άρειο Πάγο. Στις 4 Μαρτίου αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματος.

Μετά την ανακοίνωση του κόμματος ο Ανδρέας Λοβέρδος θα κάνει μία

ειδική εκδήλωση στα μέσα του Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr  στην εκδήλωση αυτή θα ανακοινώσει και το frontline του κόμματος, δηλαδή την «εμπροσθοφυλακή» του. 

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν κοντά στον Ανδρέα Λοβέρδου είναι ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και πρώην Πρύτανης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Ο κ. Παπαθεοδώρου προέρχεται από τον κεντρώο χώρο, βρέθηκε κοντά στην Φώφη Γεννήματα ενώ συμμετείχε ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση των ΣαμαράΒενιζέλου – Κουβέλη. 

Το «κλειδί» της επικοινωνίας για το νέο κόμμα του κ. Λοβέρδου φαίνεται πως θα αναλάβει η επί χρόνια διευθύντρια επικοινωνίας του, Μαρία Μιλήνη, η οποία προέρχεται ιδεολογικά από τον Κεντροδεξιό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος στοχεύει στη δημιουργία ενός κόμματος το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Πατέλης: «Δεν θέλω να αποκτήσω παιδιά με τον σύντροφό μου» (Video)

Χαμογελά ο Λοβέρδος

Σεμινάριο στην Ουάσιγκτον για τον ΥΠΕΞ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λοβέρδος, Μαρτίου,loverdos, martiou