Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής»

Την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν -όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός- «οι προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής:

Συγκεκριμένα

ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει! pic.twitter.com/pqckKwWVCj

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 1, 2023

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είναι γνωστό, χθες, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνοντας επίσημα το χρίσμα, μετά το ντόμινο που ακολούθησε το… ζεϊμπέκικο Πατούλη και που έθεσε τον τελευταίο εκτός κούρσας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν από την Παρασκευή σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου, έχει μιλήσει ήδη με τον πρωθυπουργό τηλεφωνικά και σήμερα οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και δια ζώσης για τα περαιτέρω.

Ο υφυπουργός Άμυνας όπως ενημέρωσε χθες ο Παύλος Μαρινάκης αναμένεται το προσεχές διάστημα να παραιτηθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα για να τρέξει την προεκλογική εκστρατεία για την Περιφέρεια.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποτελεί ένα πρόσωπο με έντονο αυτοδιοικητικό παρελθόν, καθώς είχε διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για 12 χρόνια, αλλά και περιφερειακός σύμβουλος, ενώ ήταν και επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι σήμερα η Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τους νυν δημάρχους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγκεκριμένα η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Αυξάνεται το πτητικό επίδομα των πιλότων των εναερίων μέσων πυρόσβεσης

Φωτιές: Την αυστηροποίηση των ποινών για εμπρησμό προανήγγειλε ο Κικίλιας (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών

Keywords
Τυχαία Θέματα