Νέα Φιλαδέλφεια: Ερωτήματα από τη στάση της αστυνομίας – Γιατί δεν αποκλείστηκε ο χώρος της δολοφονίας του 29χρονου (Video)

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνεχίζονται τα ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει η εγκληματική αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ. η οποία, αν και είχε ενημερωθεί εγκαίρως από πολλαπλές πηγές για την επικινδυνότητα του αγώνα και την έλευση των Κροατών στη χώρα, επέδειξε… μηδενικά αντανακλαστικά.

Μεγάλη είναι η συζήτηση γύρω από το γιατί ο τόπος που άφησε την τελευταία του πνοή ο 29χρονος, δεν

αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ μάλιστα, και σύμφωνα με εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συνεργεία του δήμου την επόμενη ημέρα τον καθάρισαν σχολαστικά και πριν προλάβουν να ληφθούν απαραίτητα δείγματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ.

Πηγές της Αστυνομίας σημειώνουν πως στον χώρο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί κορδέλες προκειμένου να αποκλειστεί, με την ευθύνη να βαραίνει την αρμόδια υπηρεσία που ερευνά την υπόθεση και όχι τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαιολογία που προέβαλαν οι υπεύθυνοι ήταν ότι στο σημείο δεν υπήρξε σύντομος αποκλεισμός του χώρου εξαιτίας του κόσμου και της φασαρίας που υπήρχαν, με αποτέλεσμα κρίσιμα στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών, να έχουν χαθεί.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Βροχερή Παρασκευή για αρκετές περιοχές της χώρας (Video)

Nέα Φιλαδέλφεια: Γνώριμοι των αρχών οι δύο Έλληνες συλληφθέντες

Πότε έρχεται η «μπλε Σελήνη» – Η δεύτερη πανσέληνος μέσα στον Αύγουστο

Keywords
Τυχαία Θέματα