Νέο ρεσιτάλ ομοφοβίας και χυδαιότητας στη Βουλή από τον Παύλο Σαράκη

Ρεσιτάλ ομοφοβίας και χυδαιότητας έδωσε στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών ο Παύλος Σαράκης. 

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης επανήλθε  στο δήθεν «ερώτημα» για το τι σημαίνει το αρκτικόλεξο ΛΟΑΤΚΙ+ και  ανέφερε προκλητικά «μήπως αυτό το + στο ΛΟΑΤΚΙ ειναι αριθμητικο συμβολο που προσθέτει σεξουαλικούς προσανατολισμούς ή άτομα που έλκονται από ζώα και παιδιά, δηλαδή κτηνοβασία

και παιδοφιλία; Και έχουμε τον άνθρωπο που είναι έρμαιο των σεξουαλικών ορμών του;», όπως ισχυρίστηκε, προκαλώντας την οργή των παριστάμενων βουλευτών.

 Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για ξεκάθαρα κακοποιητικό λόγο, ενώ λίγο αργότερα το λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σωκράτης Φάμελλος,  καταγγέλλοντας απαράδεκτους και χυδαίους χαρακτηρισμούς.

«Δεν θα γίνει η Βουλή Gay Pride»

Νωρίτερα, ο Παύλος Σαράκης, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας φώναζε πως δεν θα γίνει η Βουλή «Gay Pride».

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κάλεσε με εμφανώς ειρωνική διάθεση τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων που είχαν κληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους στο νομοσχέδιο που αφορά στο γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών να εξηγήσουν τι σημαίνουν συγκεκριμένα γράμματα από το αρκτικόλεξο ΛΟΑΤΚΙ.

«Να απαντήσω στον κ. Σαράκη να έρθει ένα διήμερο και θα λυθούν όλες του οι απορίες», απάντησε η Στέλλα Μπελιά από το Ουράνιο Τόξο, ενώ η Άννα Κωνσταντινίδη Απέργη που εκπροσωπεί διεμφυλικά μίλησε για ρητορική μίσους.

«Κακοποιούμαστε έξω, μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο δεν θα κακοποιούμαστε», είπε με τον Παύλο Σαράκη να κάνει λόγο για στοχοποίηση βουλευτών και να φωνάζει: «Δεν θα γίνει εδώ “Gay Pride”».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναδεικνύει προσωπικά τις ευθύνες του πρωθυπουργού

Αυγέρη για ψήφισμα – κόλαφο του ΕΚ: Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη χώρα μας στην Ευρώπη

Χαμηλά κριτήρια για την εισαγωγή στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Keywords
Τυχαία Θέματα