Νίσυρος: Νέα καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 15χρονου από τον αρχαιοφύλακα

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει η υπόθεση της Νισύρου όπου η αρχή έγινε με καταγγελία κατοίκου της περιοχής ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής και ο οποίος πήγε στην αστυνομία να καταγγείλλει ασέλγεια σε βάρος του 10χρονου γιου του από έναν 50χρονο, ωστόσο οι αρχές συνέλαβαν… τον ίδιο διότι δεν έχει τα νόμιμα έγγραφα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με απέλαση.

Η ΕΛΑΣ διέψευσε τη σύλληψη

του υποστηρίζοντας πως «του δώσαμε προθεσμία να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες» ωστόσο η υπόθεση πήρε μεγάλη δημοσιότητα με αποτέλεσμα και άλλα παιδιά που βίωσαν σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση από τον αρχαιοφύλακα, να προβούν σε καταγγελίες.

Πιο πρόσφατη, αυτή ενός 15χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μίλησε στην οικογένειά του και ο πατέρας του κατήγγειλε ανάλογο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα, όλα ξεκίνησαν, όταν ο γιος του μαζί με άλλους συμμαθητές του πήγαν στο μουσείο. Ο 50χρονος φέρεται να τους οδήγησε σε ξενώνα όπου διέμενε και τους παρουσίασε πορνογραφικό υλικό προχωρώντας παράλληλα και σε “επεξηγήσεις”, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του 15χρονου.

Το συμβάν έγινε το 2024, όμως ο μαθητής το αποκάλυψε στον πατέρα του αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για ασέλγεια σε βάρος του 10χρονου.

«Ανοίγουν τα στόματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Action24, έχουν γίνει καταγγελίες από επτά οικογένειες μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου και τα παιδιά έχουν καταθέσει στην αστυνομία, παρουσία ψυχολόγων.

Ο 63χρονος φαίνεται ότι παρέσυρε τους ανηλίκους στον ξενώνα του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου και διέμενε.

Όπως ανέφερε στον σταθμό μητέρα ενός από τα παιδιά, ο γιός της «ήρθε διστακτικά να μας πει ότι θέλω να σας μιλήσω. Μας είπε κάποια πράγματα, μάς έδειξε κάτι προφυλακτικά που του έδινε συνέχεια, τον καλούσε σπίτι να του δώσει κάτι ή πήγαινε και τον έβρισκε στους αγώνες».

Σύμφωνα με την ίδια, ο αρχαιοφύλακας έβαζε τα παιδιά στο σπίτι, έσβηνε τα φώτα και γδυνόταν για να τους δείχνει πώς να χρησιμοποιούν τα σεξουαλικά αντικείμενα.

Όπως ανέφερε η μητέρα, ο αρχαιοφύλακας είχε παρασύρει και τον γιο της στον ξενώνα. «Τον είχε πάει στο σπίτι του και του έδειχνε όλα αυτά τα σύνεργα που έχει, του είχε κάνει πρόταση να πάει να τα δοκιμάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι τα παιδιά που έπεσαν θύματα του 63χρονου είναι περισσότερα από επτά.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: 112 σε Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Μαγνησία, Σποράδες, βόρειο Αιγαίο και Βόρεια Εύβοια – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Η κυβέρνηση όρισε τις 198 «απάτητες παραλίες», ανοίγει την πλατφόρμα για τη μίσθωση παραλιών

Πάρος: Βρετανική σειρά και Ολυμπιακή φλόγα «απογειώνουν» την προβολή του νησιού στα διεθνή ΜΜΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα