Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε video μετανάστη στη Γερμανία για να δικαιολογήσει τη διάλυση του ΕΣΥ

Ένα video, που ανέβασε Έλληνας μετανάστης που ζει στη Γερμανία και εξιστορεί πώς ταλαιπωρείται από το σύστημα υγείας στη χώρα αυτή, επικαλείται ο Άδωνις Γεωργιάδης για να απαντήσει σε όσους καταγγέλλουν διάλυση του ΕΣΥ – μεταξύ αυτών και ο αδελφός του βουλευτή Καλλιάνου, μετά την απώλεια του πατέρα του και τα όσα συνέβησαν στο Αττικό νοσοκομείο.

Ο υπουργός Υγείας έκανε κοινοποίηση του video, εξηγώντας ότι το ανέβασε «μόνον για έναν λόγο, διότι θεωρώ άδικο να κατηγορούμε το ΕΣΥ και το επίπεδο των παροχών Υγείας στην Ελλάδα, πιστεύοντας ότι στις άλλες Χώρες όλα γίνονται αμέσως και αυτομάτως». Και σημειώνει, θέλοντας να καταδείξει μάλλον ότι διαλυμένα συστήματα υγείας υπάρχουν κι αλλού, ότι «οι πολύμηνες αναμονές για ραντεβού σε γιατρό και οι πολύωρες αναμονές στα εξωτερικά ιατρεία σε εφημερία κλπ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Καθήκον μας να εργαζόμαστε διαρκώς για να μειώσουμε αυτές τις αναμονές όσο περισσότερο μπορούμε αλλά μην περιμένουμε θαύματα και κυρίως μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας και το σύστημα μας νυχθημερόν αν δεν τα έχουμε όλα αμέσως όπως θα το θέλαμε και πρώτος από όλους θα το ήθελα εγώ. Όλο μας το προσωπικό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εργάζεται σκληρά και το επίπεδο υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε δεν υπολείπεται τόσο των άλλων Κρατών της ΕΕ όσο νομίζουμε».

Το βίντεο το ανεβάζω μόνον για έναν λόγο, διότι θεωρώ άδικο να κατηγορούμε το ΕΣΥ και το επίπεδο των παροχών Υγείας στην Ελλάδα, πιστεύοντας ότι στις άλλες Χώρες όλα γίνονται αμέσως και αυτομάτως. Λοιπόν οι πολύμηνες αναμονές για ραντεβού σε γιατρό και οι πολύωρες αναμονές στα… pic.twitter.com/z8q090ZeXu

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 28, 2024

Συμπέρασμα; Να μην παραπονιόμαστε! Το μόνο που δεν είπε ήταν για «εισαγόμενα προβλήματα στο ΕΣΥ»…

Διαβάστε επίσης:

Ο Καστανίδης κάνει… καταγραφή της «κυβερνητικής σταθερότητας» με ένα tweet… φωτιά

Κυνηγώντας το όριο του 3% – Ποια είναι τα τρία μικρά κόμματα που το παλεύουν

«Διάρρηξη» Υπουργείου Εσωτερικών – Νέα Αριστερά: «Η κοινωνία θέλει απαντήσεις» – ΠΑΣΟΚ: «Δε θα γίνει ένα πεδίο συγκάλυψης της ΝΔ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις Γεωργιάδης, Γερμανία, ΕΣΥ,adonis georgiadis, germania, esy