Ο Μητσοτάκης σχεδόν «τελείωσε» την Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο (video)

Ο τρόπος που τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα με τα emails που απέστειλε σε απόδημους ψηφοφόρους η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, φαίνεται ότι επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι η ευρωβουλευτής είναι σχεδόν κομμένη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερα αυστηρός – έως και ενοχλημένος – με το θέμα αυτό, τονίζοντας ότι πρέπει να διερευνηθεί και από τη δικαιοσύνη και από το υπουργείο Εσωτερικών. Αφήνοντας έτσι αιχμές και για

το πώς διέρρευσαν στοιχεία από το ΥΠΕΣ, το οποίο έχει τα στοιχεία των απόδημων ψηφοφόρων.

Είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης, εννοώντας προφανώς ότι οι εξηγήσεις που περιφέρει ως «απάντηση» στις καταγγελίες η κυρία Ασημακοπούλου δεν είναι επαρκείς.

Διευκρίνισε δε ο πρωθυπουργός ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής θα ληφθεί και η τελική απόφαση για τη συμμετοχή της κυρίας Ασημακοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο. Όπερ σημαίνει ότι στο μεταξύ η ευρωβουλευτής μπαίνει στο περιθώριο, καθότι ελεγχόμενη. Και επιπλέον, η έρευνα θέλει ενδεχομένως αρκετό χρόνο, κάτι που ίσως οδηγήσει σε μία παρατεταμένη εκκρεμότητα, η οποία εξ αντικειμένου να θέσει εκτός της κυρία Ασημακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: Δεν θα υπάρξει έκτακτο βοήθημα το Πάσχα – Η Δικαιοσύνη θα δώσει απαντήσεις για τα Τέμπη

Η ομοφοβία, ο ρατσισμός και το μίσος των τελευταίων ημερών δείχνουν πόσο αναγκαίο ήταν το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο

ΠΑΣΟΚ: Προς σύγκρουση… διαρκείας με την κυβέρνηση – Οι στόχοι Ανδρουλάκη για τους «Κεντρώους»

Keywords
Τυχαία Θέματα