ΠΑΣΟΚ: Συνεχείς επιθέσεις του Λοβέρδου στον ΣΥΡΙΖΑ – «Πάμε με φόρα σε νέο Μνημόνιο»

Συνεχές μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μέσα από τις παρεμβάσεις του στα μέσα ενημέρωσης και στα Social Media κάνει λόγο ακόμα και για «4ο Μνημόνιο».

«Με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούμαστε με φόρα σε νέο Μνημόνιο,

τα 10 σημεία είναι αόριστα σημεία πλην ορισμένων, θα συμφωνούσα απόλυτα με το επίδομα για το κάθε παιδί, ότι αυτό χρειάζεται αύξηση», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Action24. 

«Υπάρχει μία ακατάσχετη παραχολογία, σέρνει το προεκλογικό διάλογο των προγραμματικών συγκλίσεων σε αοριστολογία που μου θυμίζει το 2012 όταν κάναμε κυβέρνηση με την ΔΗΜΑΡ και την Νέα Δημοκρατία. Δεν προκύπτουν οι απαραίτητες συγκλίσεις που χρειαζόμαστε λόγω της απλής αναλογικής», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος για να καταλήξει: «πιστεύω ότι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο βαθμό αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας είναι ανεφάρμοστα».

Τα 11 σημεία του Α.Τσίπρα μου επιβεβαιώνουν ότι πάμε με φόρα για νέο μνημόνιο @action24tv #video https://t.co/M9PrahNtpW pic.twitter.com/VivHv5zz6t

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) May 4, 2023

Λίγο μετά ο κ. Λοβέρδος – με tweet του αυτή τη φορά – σχολίασε αρνητικά τις θέσεις του επικεφαλής του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνα Ηλιόπουλου για το «άρθρο 16» και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

«Ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον των ιδιωτικών πανεπιστημίων, εναντίον του άρθρου 16, εναντίον της φύλαξης των πανεπιστημίων. Αντί να είναι σοβαροί, πουλάνε τρέλα», έγραψε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος με την ανάρτηση του παίρνει και σαφή θέση υπέρ των ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων.

Ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον των ιδιωτικών πανεπιστημίων, εναντίον του άρθρου 16, εναντίον της φύλαξης των πανεπιστημίων. Αντί να είναι σοβαροί, πουλάνε τρέλα.

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) May 4, 2023

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Αθήνας στη Λιβύη για τις θαλάσσιες ζώνες με επιστολή στον ΟΗΕ: Η Τρίπολη παραβιάζει την ελληνική ΑΟΖ

Τσαπανίδου: Οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο

Μητσοτάκης από το Ληξούρι: Θα μας εκπλήξει ευχάριστα το αποτέλεσμα των εκλογών

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Συνεχείς, Λοβέρδου, ΣΥΡΙΖΑ – Πάμε, Μνημόνιο,pasok, synecheis, loverdou, syriza – pame, mnimonio