ΠΑΣΟΚ: Τι λένε για την απάντηση Κασσελάκη στον Τσίπρα και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι τα «είχαν προβλέψει»

Με μαθηματική ακρίβεια είχαν προβλέψει στο ΠΑΣΟΚ τα όσα εξελίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη μόνη διαφορά ότι δεν ήξεραν με ποιον τρόπο θα ερχόταν η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Στην Χαριλάου Τρικούπη – όπως έχει επισημανθεί πολλές φορές και καταντάει κουραστικό – αποφεύγουν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο επίσημα ή μέσω διαρροών γιατί δε θέλουν να «εμπλακούν»

στις εξελίξεις άλλων κομμάτων.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν κάνουν τις δικές τους αναλύσεις για και εκτιμήσεις για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, λοιπόν σας πληροφορούμε ότι κορυφαία στελέχη είχαν προβλέψει τα όσα θα συνέβαιναν στην Κουμουνδούρου εκτός από τον τρόπο της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα

Τα ίδια στελέχη θεωρούσαν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα διάλεγε να παρέμβει μέσω κύκλων ή συνεργατών. Γι’ αυτό για αυτούς ήταν έκπληξη ο τρόπος. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το πρώτο μήνυμα για το «χτύπημα Τσίπρα», είχε διαφανεί από την παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη αλλά και την αποχώρηση του Αλέκου Φλαμπουράρη από την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. 

Και για να πειστείτε ότι στο topontiki.gr σας τα γράφουμε όλα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαβάσετε και ρεπορτάζ – το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα χθες Πέμπτη – αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον πλέον η αλλαγή στρατηγικής που θα επιχειρήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μέσα στον Μάρτιο ετοιμάζει και το πρώτο μεγάλο κάλεσμα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Διαβάστε επίσης:

4o Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Χαμόγελα, πηγαδάκια και σέλφι πριν την ομιλία Κασσελάκη

Τα απογευματινά χειρουργεία και οι αποδοχές των γιατρών

Κάλυψη στον Γεωργιάδη για το επεισόδιο στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ, Κασσελάκη, Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι,pasok, kasselaki, tsipra, syriza – poioi