Πέθανε ο πρώην ντράμερ των Scorpions, Τζέιμς Κόττακ

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών, ο Τζέιμς Κότακ, ο οποίος υπήρξε ντράμερ των Scorpions για δύο δεκαετίες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.

Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα Metal Sludge και επιβεβαιώθηκε από αναρτήσεις συναδέλφων του.

Ο Αμερικανός μουσικός έγινε μέλος των θρυλικών Scorpions το 1996 και αντικαταστάθηκε επισήμως το 2016 από τον Mikkey Dee. Είχε ουσιαστικά βρεθεί εκτός συγκροτήματος προηγουμένως, μετά την επεισοδιακή σύλληψή

του, το 2014, στο Ντουμπάι.

«Πολύ θλιβερά νέα… ο αγαπημένος φίλος και ντράμερ μας επί 20 χρόνια Τζέιμς Κότακ πέθανε σε ηλικία 61 ετών… ο Τζέιμς ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος μουσικός και τρυφερός οικογενειάρχης», ανέφεραν σε ανάρτηση τα μέλη των Scorpions

Ο Κότακ, συμπλήρωσαν, ήταν «αδελφός» και θα «μας λείψει πραγματικά». «Rock‘n Roll για πάντα, αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς», καταλήγει η ανάρτηση. 

View this post on Instagram

A post shared by SCORPIONS (@scorpions)

Ο ίδιος είχε αποδεχθεί δημόσια σε συνεντεύξεις του, ότι η κατανάλωση αλκοόλ επηρέαζε αρνητικά τη συμπεριφορά του και είχε πει πως ουσιαστικά ήταν εξαρτημένος ή ότι δεν υπήρξε ποτέ εντελώς νηφάλιος.

Ο Κόττακ ήταν επίσης αρχικό μέλος των Kingdom Come, των οποίων ήταν ο ντράμερ τους από το 1987 έως το 1989 και ξανά από το 2018 έως τον θάνατό του το 2024, και είχε το δικό του συγκρότημα Kottak, παλαιότερα γνωστό ως KrunK.

Είχε συνεργαστεί δισκογραφικά με τους Montrose, Wild Horses, McAuley Schenker Group και Warrant.

Διαβάστε επίσης:

Μάρτιν Σκορσέζε: Μέσα στο 2024 θα αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας του για τον Ιησού

Σάρα Σίντνερ: Η στιγμή που η δημοσιογράφος του CNN αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο (Video)

The Crown: Στο «σφυρί» κουστούμια και αντικείμενα της σειράς του Netflix

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Scorpions Τζέιμς Κόττακ,pethane, Scorpions tzeims kottak