Πέτη Πέρκα: Όποιος και να είχε εκλεγεί πρόεδρος στο ΣΥΡΙΖΑ πλην του Κασσελάκη θα έμενα στο κόμμα

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Πέτυ Πέρκα αποκάλυψε σήμερα ότι δεν ήταν η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής αυτή που την έκανε να φύγει από τον ΣυΡιζΑ καθώς την απομάκρυνση της από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την δούλευε αρκετό καιρό μέσα της και την είχε αποφασίσει λίγο μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα η κ.Πέρκα μιλώντας στο ραδιόφωνο

των Παραπολιτικών 90,1 και στην εκπομπή Μπραντεφέρ ανέφερε ακόμη ότι αν είχε εκλεγεί οποιοσδήποτε άλλος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και ο Στέφανος Τζουμάκας θα είχε μείνει στο κόμμα. Στο χαρακτηριστικό διάλογο που είχε η κυρία πέρκα με τους δημοσιογράφους της εκπομπής είπε τα εξής

Δημοσιογράφος: “Εάν είχε εκλεγεί η κ. Αχτσιόγλου θα φεύγατε από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Πέτυ Πέρκα : “Όποιος από τους υπόλοιπους τέσσερις είχε εκλεγεί δεν θα έφευγα.”

Δημοσιογράφος: “Δηλαδή θα είχε εκλεγεί ο Στέφανος Τζουμάκας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εσείς θα μένατε στον ΣΥΡΙΖΑ;

Πέτυ Πέρκα: “Καλά δεν ξέρουμε πως θα εμφανιζόταν, αλλά προφανώς όταν υπάρχει πολιτική στο τραπέζι θα μπορούσαμε, να το παλέψουμε” .

Δημοσιογράφος: “Δηλαδή θεωρείτε ακόμα και τον κ. Τζουμάκα καλύτερο πρόεδρο από τον κ. Κασελάκη.

Πέτυ Πέρκα: “Ε, ναι είναι πολιτικό ον πως το κάνουμε; Μπορεί να έχω διαφωνίες, αλλά είναι πολιτικό ον και έχει διαδρομή”.

Η κ.Πέρκα δεν απέκλεισε το επόμενο διάστημα να φύγουν κι άλλα στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα τους και η Έφη Αχτσιόγλου και δήλωσε πως ότι θα γίνει σε επίπεδο κόμματος πρέπει να γίνει από όλους μαζί

“Εχουν περάσει λίγες μέρες που φύγαμε. Απλώς αυτό που θέλω όμως να πω είναι ότι είναι σαφές ότι υπάρχει πολιτικός χώρος για να ξαναβρεθούν ίσως νέες δυνάμεις, ίσως μια νέα γενιά. Υπάρχει πάντα ο πολιτικός χώρος. Είπα ότι είμαστε όλοι μαζί. Γι αυτό το λέω για να κάνουμε κάτι. Όλοι αυτοί και άλλοι τόσοι και άλλοι πολλοί θα είμαστε μαζί. Όλοι μαζί, εννοώ και η κ. Αχτσιόγλου, αν φύγει και όποιος φύγει να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό που εγώ δηλώνω προσωπικά είναι ότι είμαι εδώ. Στην Αριστερά. Δεν αποστρατεύεται κανείς. Έχω μάθει μία ζωή να είμαι παρούσα. Κάτι θα γίνει γιατί υπάρχει πολιτικός χώρος”.

Διαβάστε επίσης:

Βίτσας: Γελοία τα περί καμαρίλας που είπε ο Κασσελάκης, έχει πολιτική σκέψη 7χρονου παιδιού (videos)

Νέα «πυρά» Σκουρλέτη κατά Κασσελάκη: Βίαιη μετατόπιση και μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ – Υπάρχει κενό για κάτι νέο (video)

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα