Πόλεμος στο Ισραήλ: Με βίντεο απαντά η Χαμάς στον Νετανιάχου – «Αυτό θα πάθετε αν μπείτε στη Γάζα»

Με βίντεο που ανάρτησε στα social media απάντησε η Χαμάς στον Μπενιαμίν Νετανιάχου, προειδοποιώντας τον ισραηλινό στρατό να μην εισβάλει στη Γάζα γιατί θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Τη στιγμή που ο ισραηλινός στρατός περιμένει την πολιτική απόφαση για να ξεκινήσει τη χερσαία επέμβαση, η Χαμάς δημοσιοποιεί βίντεο στο οποίο μαχητές της βγαίνουν από καταφύγια με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και

επιτίθενται κατά των ισραηλινών αρμάτων μάχη με ρουκέτες.

Hamas Publishes a Video titled:

“A message to the ground forces: This is what awaits you when you enter Gaza” pic.twitter.com/pqrSmNBMTL

— War Monitor (@WarMonitors) October 14, 2023

Στη συνέχεια, οι ισραηλινοί στρατιώτες που βρίσκονται μέσα στα τανκς, συλλαμβάνονται από τους μαχητές της Χαμάς που τους οδηγούν στη συνέχεια σε καταφύγια.

Άλλο βίντεο που δημοσίευσε το War Monitor δείχνει μαχητές της Χαμάς να φτιάχνουν αυτοσχέδια όπλα.

«Εν όψει της αναμενόμενης εισβολής στη Γάζα, η Χαμάς αποκαλύπτει το αυτοσχέδιο αντιτεθωρακισμένο Al-Yassin διαμετρήματος 105 χιλιοστών», αναφέρει στην ανάρτησή του το War Monitor αναφέρει.

In light of the zionist’s anticipated invasion into Gaza, Hamas unveils the home-made “Al-Yassin” anti-armor shell of 105 mm caliber pic.twitter.com/k7fXlTJWj4

— War Monitor (@WarMonitors) October 14, 2023«Θα συντρίψουμε τη Χαμάς» 

«Η Χαμάς νόμιζε ότι θα διαλυθούμε αλλά εμείς θα συντρίψουμε τη Χαμάς», είπε ο Νετανιάχου στους υπουργούς του. «Οι ισραηλινές δυνάμεις γνωρίζουν ότι ολόκληρη η χώρα είναι στο πλευρό τους και κατανοούν ότι αυτή είναι μια αποφασιστική στιγμή», πρόσθεσε.

Η συνεδρίαση γίνεται στην έδρα του στρατού στο Τελ Αβίβ και ξεκίνησε με τους υπουργούς να τηρούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 1.300 Ισραηλινών που σκοτώθηκαν στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Μεσανατολικό: Σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης ο γιος και ο γαμπρός του Ερντογάν (photos/videos)

Ισραήλ: Η ιστορία των δίδυμων μωρών – Σύμβολο ελπίδας μέσα στον τρόμο του πολέμου

Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Βόρειο Ισραήλ: «Δεν θέλουμε πόλεμο στο βόρειο μέτωπο», λέει ο υπουργός Άμυνας

Keywords
Τυχαία Θέματα