Πόλεμος στο Ισραήλ: Στη μάχη κατά της Χαμάς συμμετέχει και ο πρωταγωνιστής του «Χάους» του Netflix (Video)

Ο πρωταγωνιστής της ισραηλινής επιτυχημένης σειράς του Netflix, Fauda, Λάιον Ραζ, ενώνεται με τους γενναίους «αδερφούς στα όπλα» στην πρώτη γραμμή του Ισραήλ σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα X.

Ο Ραζ, φαίνεται σε βίντεο μαζί με τον δημιουργό της σειράς, Avi Issacharoff, να πέφτει πίσω από έναν τοίχο, καθώς οι πύραυλοι της Χαμάς εκτοξεύονται από πάνω.

«Συνοδευόμενος από τον Yohanan Plesner και τον Avi Issacharoff, κατευθύνθηκα προς τα νότια για να συμμετάσχω με τους εκατοντάδες

γενναίους «αδελφούς στα όπλα» εθελοντές που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τον πληθυσμό στο νότιο Ισραήλ. Μας έστειλαν στη βομβαρδισμένη πόλη Σντερότ για να φυγαδεύσουμε δύο οικογένειες», έγραψε ο Ραζ στη λεζάντα.

Accompanied by Yohanan Plesner @yplesner and Avi @issacharoff , I headed down south to join hundreds of brave "brothers in arms" volunteers who worked tirelessly to assist the population in the south of Israel. We were sent to the bombarded town of Sderot to extract 2 families pic.twitter.com/WpM9JLeOZM

— Lior Raz (@lioraz) October 9, 2023

Ο ρόλος του Ραζ στην επιχείρηση διάσωσης δεν έχει επιβεβαιωθεί από Ισραηλινούς αξιωματούχους. 

Η σειρά Fauda

Η σειρά Fauda, που στα εβραϊκά σημαίνει χάος, βασίζεται στις πραγματικές εμπειρίες του Ισαχάρωφ στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Ο χαρακτήρας του Ραζ, Doron Kavillio, είναι ένας κορυφαίος πράκτορας που κυνηγά έναν τρομοκράτη της Χαμάς που ονομάζεται The Panther. 

Επιπλέον, ο Ραζ έχει εμφανιστεί στην ταινία Mary Magdalene στο πλευρό του Joaquin Phoenix και στο 6 Underground με τον Ryan Reynolds και θα εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο σέκουελ του Gladiator του Ridley Scott.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στο Instagram Story, ο Ραζ έλεγε: «Θυμηθείτε ποιος ξεκίνησε τη σφαγή. Η Χαμάς είναι μια οργάνωση που θέλει να καταστρέψει τους Εβραίους και δεν θέλει να μιλήσει για ειρήνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Πάνω από 2.400 οι νεκροί – Σταματούν οι έρευνες για επιζώντες, ομαδικές κηδείες για τα θύματα (photos)

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αποκαταστάθηκε ο έλεγχος στα σύνορα με τη Γάζα λέει το Τελ Αβίβ – Φρίκη από βίντεο με εκτελέσεις αμάχων

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η πιθανή χερσαία επίθεση στη Γάζα και τα πλεονεκτήματα της Χαμάς (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ισραήλ, Χαμάς, Χάους, Netflix Video,polemos, israil, chamas, chaous, Netflix Video