Πολυχρονόπουλος: Στην Ευελπίδων για μήνυση σε πρώην συνεργάτη του – «Θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις»

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»  Κώστας Πολυχρονόπουλος, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος κατέθεσε μήνυση – κατά πρώην συνεργάτη του – για όσα καταλογίζονται τον τελευταίο καιρό σε εκείνον. Όπως αναφέρει εκπομπή του ANT1, η μήνυση στρέφεται κατά ενός ανθρώπου που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κάνει καταγγελίες για τυχερά παιχνίδια

με τα λεφτά από τις δωρεές.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες που τον δείχνουν να παίζει “φρουτάκια” είναι από το 2013,  θεωρεί τα όσα είχε δηλώσει το συγκεκριμένο άτομο ως “συκοφαντικά και αντιφατικά με την πραγματικότητα”.

«Η δικαιοσύνη θα κάνει όσα είναι να κάνει»

Όπως είπε εξερχόμενος των δικαστηρίων δεν έχουν κατατεθεί επίσημες καταγγελίες εις βάρος του και σημείωσε πως: «Ήρθαμε να αποδείξουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει όσα είναι να κάνει».

«Μέχρι σήμερα ακούγαμε τη μια πλευρά, όσοι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονόπουλο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές», είπε ο δικηγόρος του Νίκος Αλεξανδρής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος δικηγόρος του Πολυχρονόπουλου, Αλέξανδρος Κατσιφός ο οποίος δήλωσε πως «ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι αθώος» και διεμήνυσε «θα κάνουμε και άλλες ενέργειες».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Σε απολογία καλούνται 23 μη πολιτικά πρόσωπα για το πολύνεκρο δυστύχημα

Αγρότες: «Έμφραγμα» στην Αθήνα από την απόβαση των τρακτέρ – Όλo το σχέδιο της ΕΛΑΣ για τη διαδρομή έως το Σύνταγμα

Κορινθία: Προθεσμία πήρε ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» – Φέρεται να δούλευε σε δημοτική υπηρεσία με τηλεργασία (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα