Mega: Πρώτο σε τηλεθέαση την Παρασκευή με απόσταση από τον ανταγωνισμό

Ξεμάκρυνε από την ανταγωνισμό της Παρασκευής το Mega το οποίο παρέμεινε πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών χάρη στην υψηλή απόδοση που κατάφερε στην απογευματινή ζώνη του, με την εκπομπή «Live news», κυρίως όμως χάρη στη εκπομπή «Φως στο τούνελ» στην διάρκεια του οποίο ασχολήθηκε με μια δολοφονία που σόκαρε τον κόσμο της ναυτιλίας αλλά και την μυστηριώδη εξαφάνιση καλλιτέχνη- ακαδημαϊκού.

Συγκέντρωση τηλεθεατών σε υψηλό ποσοστό- το δεύτερο σε μέγεθος της ημέρας- κατέγραψε η Nielsen

για τον ΑΝΤ1, χάρη στις αποδόσεις των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών της πρωινής ζώνης αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τη σειρά «Έρωτας φυγάς» το βράδυ.

Το Star, δεν επηρεάστηκε από τις μικρές απώλειες (0,3%) που είχε την Παρασκευή, συγκριτικά με την Πέμπτη, και παρέμεινε τρίτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Υποχώρηση σχεδόν κατά τρείς ποσοστιαίες μονάδες σημειώθηκε στο μερίδιο του Alpha από τη μια μέρα στην άλλη και σε συνδυασμό με την βελτίωση του αποτυπώματος του Σκάι που αναδείχθηκε τέταρτος στις επιλογές του κόσμου, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Πτωτική τάση παρουσίασαν τα μερίδια των ΕΡΤ1 και Open με τη μεταξύ τους διαφορά να περιορίζεται σε μικρότερη της μισής ποσοστιαίας μονάδας, ενώ κάτι πρόσθεσε στο μερίδιο του καθένα από τα ΕΡΤ3,  Μακεδονία TV και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤNEWS: Θεματική εκπομπή κάθε απόγευμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

«Ελευθεροτυπία»: Αντίστροφη μέτρηση για τον πλειστηριασμό των σημάτων της εφημερίδας

Μάργκο Ρόμπι και Κόλιν Φάρελ μαζί στο «A Big Bold Beautiful Journey»

Keywords
Τυχαία Θέματα