Ρεπούση για ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στις διαγραφές – «Ναι» στην πολιτική αποδοκιμασία

Την πιο δύσκολη περίοδό μετά την ήττα στις εκλογές ζει το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να παίρνει αποφάσεις για διαγραφές αλλά και για… αλλαγές.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής (11-12 Νοεμβρίου) αναμένεται να είναι καυτή αφού ένα από τα βασικά ζητήματα που θα συζητήσει είναι και οι εισηγήσεις του Στέφανου Κασσελάκη για της διαγραφές Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα αλλά και του Στέφανου Τζουμάκα.

Τα

μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ άλλων να αποφασίσουν και για το μέλλον των υπόλοιπων συντρόφων τους. Πάντως, ένα από τα πρόσωπα που βγήκε μπροστά και είπε όχι στις διαγραφές είναι η Ιστορικός και μέλος της Κ.Ε Μαρία Ρεπούση.

«Η ελπίδα μου είναι ότι θα δούμε την μεγάλη εικόνα. Προσωπικά δε θα ψηφίσω τις διαγραφές αλλά θα συναινούσα σε ένα κείμενο πολιτικής αποδοκιμασίας σε σχέση με την ρητορική που επιλέχθηκε από τους συντρόφους μου. Ελπίζω να υπάρξει μία συναίνεση που να επιτρέψει μία κοινή πορεία», ανέφερε η Μαρία Ρεπούση (One Channel).

Διαβάστε επίσης:

Μπουτάρης σε Κασσελάκη: «Να σπάσεις αυγά»

Ο Φίλης, το ΚΚΕ και το νέο κόμμα

Συσχετισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεπούση, ΣΥΡΙΖΑ, Όχι, – Ναι,repousi, syriza, ochi, – nai