Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέος ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας (Video)

Νέος ιατροδικαστής ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Ίριδας, καθώς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το αίτιο να είναι παθολογικό.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να απολογηθεί για τους θανάτους της 3χρονης Μαλένας το 2019, και της – 6 μηνών – Ίριδας το 2021, ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά τα ευρήματα στο στόμα της Μαλένας και της Ίριδας αν συνιστούν προσπάθεια ασφυξίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το MEGA,

ο ίδιος ιατροδικαστής φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά των κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας που να εξηγεί το πρόβλημα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει κι ένας ιατροδικαστής που φαίνεται να έχει καταθέσει ότι σε δείγματα αίματος που έχουν αναλυθεί σε πλακίδια έχει βρει σε μακροφάγα κύτταρα δείγματα αιμοσιδηρίνης.

Αυτό σημαίνει, ότι η Ίριδα δεν είχε αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά έπασχε μάλλον από άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ. Άρα ο θάνατος θα μπορούσε να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Διαβάστε επίσης:

Έξοδος Χριστουγέννων: Σε ισχύ από την Παρασκευή τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Κορωνοϊός: 150 θάνατοι σε μία εβδομάδα – 47.497 νέα κρούσματα και 104 διασωληνωμένοι

«Καμπάνα» 300.000 στην Hellenic Train για την ταλαιπωρία των επιβατών με την κακοκαιρία «Ελπίς»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Νέος, Ίριδας Video,roula pispirigkou, neos, iridas Video