Σάλος με την πρόταση Μάνου να διαγράφονται όσοι κάνουν καταλήψεις και να περικόπτονται οι μισθοί των καθηγητών

Όλα τα είχε η τεταμένη κατάσταση στα πανεπιστήμια με την προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλει τα ιδιωτικά ΑΕΙ και να καταστείλει με ακραίο τρόπο τις αντιδράσεις, οι ιδέες παραγόντων όπως ο Στέφανος Μάνος, έλειπαν για να πέσει λάδι στη φωτιά.

Ο πρώην πολιτικός και οπαδός του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, προτείνει να διαγράφονται όσοι φοιτητές κάνουν καταλήψεις, να επαναλαμβάνεται η χρονιά σε όλα λύκεια υπάρχει τέτοιου είδους κινητοποίηση, αλλά και να περικόπτονται οι μισθοί των καθηγητών κατά 30%.

Λογικό είναι, μετά από τέτοιες φαεινές ιδέες να τον… γλεντάει το Χ (twitter), με τους χρήστες να κάνουν… πάρτι κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Δικαίωμα κάθε πολίτη είναι να διαφωνεί με την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει το κρατικό μονοπώλιο στην ανώτατη εκπαίδευση.
Να διαφωνήσει όσο θέλει χωρίς όμως να παρεμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης. Χωρίς καταλήψεις δημόσιων χώρων, χωρίς…

— Stefanos Manos (@StefanosManos) February 6, 2024

Και εμείς θα θέλαμε να μην μιλάτε για πράγματα που δεν σας αφορούν. Όταν μιλάτε, να μειώνεται 30%η σύνταξη που εξασφαλίσαμε δουλεύοντας επί μακρόν τους Έλληνες πολίτες.

— Despina Magkanari (@DMagkanari) February 6, 2024

Για αρ. 16 ομως τίποτα; Ευτυχως οι φυσικοι δικαστες ειναι με το συνταγμα. Η καταλυση Δημοκρατικης ταξης φερνει τη βια νομοτελιακα. Ηδη εχει αρχισει, θα εχουμε ισως και θυματα και μιλατε για περικοπες μισθων ως τυρακι/σ "νομιμοποιησης" αυθαιρεσιων. Μεγαλωνετε και φαινεται.

— Jopilot (@ase20340506) February 6, 2024

Λυπάμαι για την τελευταία θέση (περικοπή μισθού 30%) που αποτελεί ντροπή και μόνο που την σκεφτήκατε,πόσο μάλλον που τη δημοσιεύσατε.
Μόνιμα στην πυρά οι καθηγητές/διευθυντές και όχι οι αστυνομικοί/πολιτικοί που στην τελική αυτοί έχουν τη δύναμη να σταματήσουν μια κατάληψη.

Johnny (@ykachrilas) February 7, 2024

Θες να μας πεις τι πρέπει να γίνει με τα κόμματα που είναι χρεοκοπημένα κ έχουν χρεοκοπήσει την χώρα. Να σου ρίξω ιδέα: να δημευθούν οι περιουσίες όσων κυβέρνησαν πρωτίστως, οι συντάξεις τους, οι μισθοί τους μέχρι εξοφλήσεως. Μην ξεχνάς ότι το άρθρο 16 είναι του Συντάγματος άρθρο

— denis (@denis_voltas) February 7, 2024

Προϋπόθεση για την οποιαδήποτε συζήτηση ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι η ενίσχυση και αναβάθμιση της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι η υποβάθμιση των δημόσιων ιδρυμάτων και η καθημερινή λασπολογία για το έργο που παράγεται, ντροπή.

— Yorgos P (@Super_Yorgos) February 7, 2024

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Πολύ σημαντική δημοκρατική κατάκτηση για την Ελλάδα η επιστολική ψήφος

Πώς θα μπαίνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα: Βήμα βήμα η διαδικασία για την έκδοση εισιτηρίου μέσω gov.gr wallet

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ρουσόπουλο για την εκλογή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάλος, Μάνου,salos, manou